AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (29. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 29.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za nedelju.

Povezane vesti

1204 Real Betis - Espanyol 1&2+ (2.25)

Betis se polako priprema za veoma zahtevan raspored kada počne Liga konferencije, ali pre toga će u Sevilji ugostiti Espanjol. Novajlija u Primeri ne deluje loše, poraz od Reala je bio očekivan, no možda i previsok imajući u vidu šta su Katalonci prikazali u Madridu. Manuel Pelegrini je uspeo da zategne odbranu u određenoj meri, pa je napad taj koji će morati da prikaže više u nastavku sezone ukoliko želi tim želi nešto više od sredine tabele gde se trenutno nalaze. Betis je od Espanjola izgubio samo jednom u prethodnih 11 međusobnih okršaja, na Benito Viljamarinu je favorit i to bi trebalo da opravda.

1407 Hoffenheim - Werder Bremen X2&3+ (2.55)

Hofenhajm dočekuje Verder u nezgodnom trenutku. “Krajhgaueri” su se namučili protiv niželigaša u Kupu Nemačke, dobili novajliju Kil u Bundesligi i potom nanizali tri poraza u domaćem šampionatu. Nije remi u Danskoj protiv Mitjilanda popravio mnogo stvari, ekipa Pelegrina Mataraca ima probleme u igri, najviše u defanzivi jer nijednom nisu sačuvali sopstvenu mrežu. Sa druge strane, Verderu ide toplo-hladno, sada su već tradicionalno poniženi od Bajerna koji godinama beleži pomalo nestvarno visoke pobede nad timom iz Bremena, ali navijači nisu ni očekivali neko iznenađenje. Hofenhajm je dobio Verder u poslednje tri utakmice, uvek je bilo dosta pogodaka, s tim što je Hof sada ranjiv…

1506 Nantes - St. Etienne 1&2+ (2.22)

Okršaj Nanta i Sent Etjena zapravo je okršaj jednih od najvećih i najtrofejnijih francuskih klubova, ali situacija poslednjih godina to itekako demantuje. “Kanarinci” životare u Ligi 1 bez visokih ambicija, no početak ove sezone možda je najava boljih dana za navijače koji su željni dobrih rezultata svojih pulena. Sent Etjen se posle nekoliko teških godina vratio u Ligu 1 gde mu je i mesto, ali pretposlednje mesto na tabeli jasno ukazuje na to da tim kojim raspolaže Olivije Daloljo nije kadar da opstane. Uostalom, “Zeleni” su postigli samo jedan gol od početka Lige 1, pa je Nant ozbiljan favorit.

1810 Santa Clara - Boavista 1&1+I (2.17)

U Portugaliji kruži šala da fudbaleri ostalih klubova godinama navijaju da Santa Klara ispadne iz Primeire. Naravno, razlog nije netrpeljivost prema “Svecima” već činjenica da će morati da gostuju na Azorskim ostrvima koji su bliži Africi nego Evropi, tačnije 1.500 kilometara od Lisabona. Santa Klara se prošle sezone vratila u elitni rang i odmah napravila nekooliko dobrih rezultata koji su je doveli do četvrte pozicije. Na Azore će sada morati Boavišta, nekadašnji prvak Portugala daleko je od starog sjaja i predstoji mu nova borba za opstanak, ako je sudeći po početku sezone. Čista “jedinica” uz neki dodatak golova kojih ume da bude u njihovim duelima.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak