TNT ponuda - Verujete li u Vlahovića, Vanju, Ilića?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.09.2024.
14:14
Izvor: Sportske.net

Kvote su fantastične!

Povezane vesti

Genoa - Juventus

95090 GG&Vlahović 2+ golovi (14.00)

Dušan Vlahović je glavna tema u Italiji. Zamenjen je na poluvremenu protiv Napolija, Mota ne odustaje. Hvali ga, ali ga je zamenio na poluvremenu. Eksperiment sa Veom se nije isplatio, Milik je povređen, Italo-Brazilac nema rešenje na mestu špica, to jest zamenu za Srbina. Dušan će se vratiti u tim, sada se čak piše da zbog emotivnih problema igra loše, ali bi golovi na "Marasiju" sigurno promenili vizuru italijanske javnosti. Neće biti lako Juventusu, nikada nije u Liguriji. Đilardinov tim ume da podigne nivo igre protiv jačih timova, zaustavili su Inter, "smenili" De Rosija sa klupe Rome, neće biti čudno ako Juventus prvi put kapitulira u šampionatu u postojbini italijanskog fudbala.

95087 Newcastle - Man City GG&4+ & Gundogan strelac na meču (9.50)

Poslednjih godina gledamo veoma efikasne mečeve na severu, kada gostuje šampion. "Svrake" mogu da iskoriste rupe u odbrani "Građana", imaju potentan napad koji se baš uspešno transformiše i koristi prostor. Zanimljivo, dve sezone u nizu domaći su vodili na poluvremenu i nisu pobedili, u tim mečevima smo videli 11 golova i neverovatan fudbal. Svega ima, uzbudljivo je i prepuno tenzija, igrači kao Isak i Gordon obično imaju rešenja u završnici, ponekad se čini da je Pepova odbrana prespora za pomenute fudbalere crno-belih. Rodri je završio sezonu, Gundogan će sada preuzeti ulogu lidera na sredini, a Nemac uvek može da se ubaci iz drugog plana i bude strelac. U tri sezone u Sitiju pre odlaska u Barsu Nemac je dao nestvarnih 29 golova u PL.

Chelsea - Brighton 

95088 GG&4+& Nicolas Jackson 2+ golovi (17.00)

Priznajemo, iznenadio nas je Čelsi prošle nedelje u gradskom derbiju protiv Vest Hema. Sa hirurškom preciznošću su razmontirali "Čekićare", a čini se da Niko Džekson nalazi onu formu iz Viljareala pre dve sezone. Senegalac je dao dva gola, već je na koti četiri, a Mareska ga je odmorio u torpedovanju nedoraslog Beroua u Liga kupu. Nkunku je četvrtoligaša uništio het-trikom, ali svejedno, Afrikanac će voditi napad. U formi je, još na sve to se Brajton neće braniti, novi trener Fabijan Hurceler će nastaviti De Zerbijevim stopama, pa nema razloga da sumnjamo u otvoren pristup "Galebova" u zapadnom Londonu. I prošlih godina je bilo dosta golova kada igraju ovi timovi.

Osasuna - Barcelona

95097 2&GG & Lewandowski 2+ golova (7.00)

Ovde će biti potrebno malo sreće, ali kako puni Barsa, opklada bi mogla da bude profitabilna. Jamal, Levandovski, Feran Tores, Rafinja, svi mogu da daju po dva gola. Još ako Osasuna zatrese mrežu favorita, onda stvari postaju veoma realne, tim pre što je Barsa na svim gostovanjima u ovoj sezoni primala gol ili dva. Flikov tim je mašina za golove i mada "El Sadar" predstavlja negativno iskustvo za većinu timova u Španiji, Barselona obično pobeđuje u Navari. Ekipa iz Pamplone je prosečna, dobili su oba meča kod kuće i veoma su efikasni...

Bayern - Bayer Leverkusen
95098 GGI&4+ & 10+ kornera (7.00

Veliki derbi Bundeslige, Bajern je čvrsto rešen da predupredi nevolje poučen prošlogodišnjim iskustvo. Leverkuzen po običaju pada, diže se, ostaje poslednji na nogama, dobija mečeve u nadoknadi. To smo videli i prošlog vikenda protiv "Vukova" iz Volfsburga, Alonso je mešao karte gledajući upravo ka gostovanju u Bavarskoj. Neće se "Farmaceuti" predati, nemaju razloga da se boje, iako su mnogi predviđali pad oni su zapravo jedino izgubili (zanimljivo, svojim oružjem, preokretom) meč protiv Lajpciga kod kuće. Van Leverkuzenam šampion je u par mečeva prvenstva i Ligi šampiona postigao 11 golova. Ako se meč otvori u prvom poluvremenu, vrlo je moguće da vidimo spektakl. Postoji veliki broj igrača sposobnih da dva puta zatresu mrežu rivala. Ne samo Kejn, već i Musijala, Olise, Virc, Bonifejs...

Torino - Lazio

95092 Vanja Milinković Savic 4+ odbrane & Ilic strelac na meču (18.00)

Da podržimo naše. Torino je odlično startovao u prvenstvu, nestvarna situacija, vode na tabeli. Promenili su ćud, primaju više golova nego pod Jurićem, ali je tim koji sada trenira Paolo Vanoli mnogo efikasniji. Bilo kako bilo, Vanja Milinkovic Savic ostaje jedan od najboljih golmana u Italiji. Vratiće se u reprezentaciju uprkos glasinama da je otpisan. Lacio se ne brani, dugo već Torino nije dobio "Orlove" na "Olimpiku". Rekli smo, oba tima igraju sada sličnim stilom, verovatno ćemo videti dosta šansi, mogao bi i još jedan Piksijev pulen Ivan Ilić da se upiše. Nišlija je ove sezone već bio strelac, u pobedi protiv Atalante u uvodnim kolima Serije A

Roma - Venezia

95093 Dybala 1+ asistencija & Soule 1+ asistencija (20.00)

Idemo na Argentince, za razliku od De Rosija, novi trener Rimljana, Ivan Jurić veruje da dvojica bivših igrača Juventusa mogu zajedno. Kada je Roma potrošila letos oko 30 miliona evra na ovog mlađeg "Gaučosa" koji je imao sjajnu sezonu u Frozinoneu, mnogi su vrteli glavom jer je suviše sličan Dibali. Ipak, verovatno se očekivalo da "La Hoja" ode za "naftnim parama", on je na kraju odbio bogatstvo. Protiv Udinezea, Sule je zamenio Dibalu, kako sada stvari stoje, počeće meč. Ko zna, možda Argentinci poguraju Dovbika najboljeg strelca Primere prošle sezone ka golovima i zabeleže po asistenciju. Venecija je loša, deluju već kao najveći kandidat za ispadanje.

Ipswich - Aston Villa

95094 GGI & Duran strelac na meču (10.00)

Prvo, Ipsvič. "Traktor Bojsi" su neočekivano za dve godine preskočili dva ranga, neće im biti lako da prežive u najjačoj ligi na svetu, ali sa druge strane, imali su težak raspored, posle poraza protiv Liverpula i Sitija, uzeli su bod Brajtonu i Sautemptonu u gostima. Sada se vraćaju u Istočnu Angliju, dočekaće Vilu koja je sredinom nedelje nekako prošla Vajkomb. Primaju dosta golova, praktično Dibu Martinez je savladan u svakom meču prvenstva. Posebna priča ove sezone za Emerijev tim je Kolumbijac Duran. Iako je u senci Votkinsa on je već dao četiri gola u prvenstvu u pet mečeva. I u Liga kupu je sa penala odveo ekipu iz Birmingema u naredno kolo. Možda nastav seriju i na istoku Engleske u nedelju...

AZ Alkmaar - Utrecht

95096 GG&4+ & Troy Parrott 2+ golovi (11.00)

Ne možemo da odolimo, priča je zanimljiva. Naime, kada je AZ prodao najboljeg igrača, Grka Pavlidisa, postavilo se pitanje ko će nadoknaditi golove. Izbor je pao na Irca, Troja Parota. Ako pratite engleski fudbal znate o kome se radi, momak nikada nije dobio šansu u Totenhemu, šetali su ga po pozajmicama po nižim ligama. Prošle sezone je stigao u Holandiju, dao 10 golova u Ekscelsioru pa ga je kupio mnogo poznatiji AZ. Pre dve nedelje kada je ekipa iz Alkmara spakovala devet golova Herenvenu, napadač je dao četiri gola. Ali, to je jedina utakmica u šest u prvenstvu u kojoj je dao golove. Ulazi lako u šansu, prošle nedelje protiv Cvolea se ispromašivao, pogađao i stativu, možda naplati Utrehtu. Gosti nisu mačji kašalj, štaviše, predvođeni iskusnim trenerom Ronom Jansom su napravili u prvih pet utakmica najbolji start u istoriji kluba!

Holstein Kiel - Eintracht Frankfurt

95095 Marmoush 1+ golovi & Ekitike 1+ asistencija (8.50)

Ajntraht kao da se vraća u vreme Kostića i Jovića, tačnije mladi trener Dino Topmeler (tate Klausa Topmelera, trenera onog "Luzerkuzena" od pre 20 godina se sigurno sećate, ako ste stariji) je napravio odličan tim. Istina, teško da će zadržati udarni tandem, dvojicu igrača koji su na naslovnim stranama u Nemačkoj. Prošle zime stigao je Ekitike koji nije dobio šansu u PSŽ, nakon prilagođavanja igra sjajno. Šta tek reći za Omara Marmuša, Egipćanina koga, izvesno je, čeka transfer u veliki klub. Prošle godine je postigao 12 golova, ove već četiri u poslednja tri kola, u velikoj je formi. "Adleri" bi mogli da pobede neiskusni Kil koji igra debitantsku sezonu u istoriji. Ako se to desi, pakleni tandem "Orlova" će biti u prvom planu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak