Zlatibor domaćin novog turnira u fudbalu 3x3

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 27.07.2023.
18:51
Izvor: Sportske.net

AdmiralBet 3x3 Serbia Tour se nastavlja, globalni fenomen stiže u Zlatibor.

Povezane vesti

Naši basketaši su nas navikli na uspehe na svim većim turnirima, a najmlađi rođak najbitnije sporedne stvari na svetu pretenduje da krene istim stopama! Naime, fudbal 3x3 je već postao globalni fenomen i svakoga dana dobija nove fanove, pa će stanovnici Zlatibora i okoline imati priliku da se uvere zašto popularnost ovog sporta raste velikom brzinom na 5. ovosezonskom turniru, koji se nalazi u sklopu AdmiralBet 3x3 Serbia Toura.

Zlatibor će pod pokroviteljstvom kompanije AdmiralBet, generalnim sponzorom ovog mladog sporta, i sportskog portala Sportske.net, zvaničnog medijskog partnera, biti domaćin novog turnira u fudbalu 3x3, koji je na programu ovog vikenda, u subotu 29. jula.

Mesto održavanja turnira je Kraljev trg i svi zainteresovani su dobro došli, kako da se upoznaju sa konceptom fudbala 3x3, tako i da podrže prijavljene ekipe u izazovu koji se nalazi pred njima. Ko zna, možda baš neki od posetilaca budu i učesnici nekog od sledećih turnira koji će biti organizovani u bliskoj budućnosti, a prijave se vrše putem Instagram profila AdmiralBet 3x3 fudbala, @3x3_football.  Prema određenim informacijama, veliki broj ekipa se već prijavio za učešće na turniru, među kojima će se naći i ekipe AdmiralBeta. Za pobednike turnira je obezbeđeno 100.000 dinara, dok je za 2. i 3. mesto izdvojeno 30.000, odnosno 20.000 dinara.

Pored samog turnira, posetioci će moći da uživaju u Fun&Chill zoni i učestvuju u sjajnim propratnim aktivnostima koje je spremio sponzor turnira, AdmiralBet. Neke od tih aktivnosti su merenje jačine šuta i AdmiralBet Goal, izazov u kojem će učesnici moći da testiraju preciznost svog šuta tako što će ciljati u pozicije određene na golu, a posetioci će moći da se oprobaju i u AdmiralBet pikadu.

Ova manifestacija je odličan način da se 3x3 fudbal približi ljubiteljima sporta, kao i da se pozitivno utiče na dalji razvoj sporta u sjajnom ambijentu, na jednoj od najpopularnijih planina u Srbiji. Svratite do Kraljevog trga, upoznajte se sa AdmiralBet 3x3 fudbalom i pružite podršku ovom novom sportu u samom začetku. Vidimo se u subotu!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak