Dejan Stanković ima sjajnu ponudu, hoće li odoleti ili sledi odlazak iz Zvezde?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.04.2021.
10:20
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bila idealna destinacija za Zvezdinog trenera!

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Hoće li se Dejan Stanković oprostiti od Zvezde?

Posle pobede u derbiju, nova titula je izvesna, Deki cilja duplu krunu, ali u Italiji tvrde da ima novi posao u izgledu.

Teško mu je odoleti, naime predsednik Ferero razmišlja da pruži Stankoviću šansu.

Ranijeri će napustiti Doriju na kraju sezone, pisali smo, Siniša Mihajlović ne namerava da se vrati, ali "Vipereta" Ferero ga konsultuje, Miha je ostavio sjajan utisak na "Marasiju", i možda on stoji iza cele priče oko Stankovića.

Ima još kandidata, ali za Dekija bi Samp bila sjajna prilika, on je trenersku karijeru počeo u Udinama kao pomoćnik Stramaćoniju koji mu je bio trener u Interu.

S obzirom na reputaciju koju ima u Italiji, onu igračku, sigurno da bi Stanković imao dosta kredita na novom poslu, a Sampdorija svakako nije mali klub i bio bi sjajan početak karijere u jednoj od najjačih liga na svetu.

Sledi čekanje, videćemo hoće li uslediti ponuda i hoće li pokolebati Stankovića...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 08.04.2021
16:01

Borise, osim izuzetne rečitosti i intelektualnog stila koji unosiš u sportski komentar, ipak moraš da vodiš računa o elementarnog - informaciji. Okej, ne da urednik (ili ga sam određuje) naslov koji opisuje tekst, već privlači klik, ali, u podnaslovu si mogao da daš neophodnu informaciju. Umesto *ovo bi bila idealna...* sa *Sampdorija bi bila idealna...* - kasnije bi *Dorija*, *Vipereta Ferero* *Marasija* - što je sve nekakva demonstracija tvoje izuzetne obaveštenosti (koja pomalo deluje kao šepurenje) - delovale kao ukrasi, ovako, bar pola čitalaca ne prepoznaje Viperetu Ferera, ne znaju gde je i šta Marasija i da je *Dorija* nekakva (verovatno) skraćenica od Sampdorija, koju verovatno koriste njeni fanovi. Zašto to? Malo više ležernosti i poštovanja elementarnog - davanja informacije, ne bi škodilo stilu, samo bi bila mudra nadogradnja.