Dragović isterao svoje, odlazi iz Zvezde!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2023.
13:46
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Nije baš najjasnije zašto je toliko uporan...

STARSPORT/2022
STARSPORT/2022

Povezane vesti

Svojevremeno, dok je igrao u Bundesligi, iskusni štoper Aleksandar Dragović je sanjao da obuče dres svog voljenog kluba, Crvene zvezde, a taj san je ostvario po isteku ugovora sa Leverkuzenom, u julu 2021. godine.

Sa Zvezdom je tada potpisao ugovor do juna 2024, a iako će na leto najverovatnije imati priliku da sa crveno-belima zaigra u grupnoj fazi Lige šampiona, Dragović je iz nekog razloga uporan da ove zime napusti ''Marakanu''.

Dugo se već piše o interesovanju Sampdorije za njegove usluge, trener Dejan Stanković je odlično upoznat sa Dragovićevim kvalitetima i kako sada stoje stvari, italijanski klub je uspeo da ubedi Dragovića da je za njega bolje da ove zime ode u Sampdoriju koja je u gotovo bezizlaznoj situaciji kada je u pitanju borba za opstanak u Seriji A, nego da igra Ligu šampiona sa Zvezdom.

''Telegraf'' danas otkriva svoja najnovija saznanja na ovu temu, po kojima je Dragović i dalje uporan da ode u Sampdoriju, ali je navodno izvršio i ''dodatan pritisak'' da čelnici Crvene zvezde popuste i odobre ovaj transfer.

Isti izvor navodi da bi do kraja januara posao trebalo da bude realizovan, i to kao pozajmica do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora.

Zvezda, čak i ako Dragović ode, ima veliki izbor igrača na štoperskim pozicijama, jer su tu i Milunović, Eraković, Spajić, Pankov, mladi Leković...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke