Kakav meč, Čukarički - Šahtjor 6:0!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.01.2021.
18:08
Izvor: Sportske.net, FK Čukarički

''Brđani'' oduševili protiv rivala iz Donjecka!

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Veoma prijatno iznenađenje priredila je mlada ekipa Čukaričkog, koja je danas u Beleku ubedljivo savladala mladi tim ukrajinskog Šahtjora iz Donjecka - 6:0!

''Brđane'' je na ovoj utakmici sa klupe predvodio tandem Zoran Rendulić - Pavle Delibašić, čiji su izabranici od samog starta uspostavili dominaciju na terenu.

Vrlo brzo su i poveli, golom Baića u 18. minutu, a prednost je pred kraj poluvremena duplirao Rogan - 2:0. Na treći gol čekalo se do 72. minuta utakmice, kada je Bosnić savladao protivničkog golmana, a sedam minuta kasnije Spasojević je pogodio za 4:0.

To je bio samo početak golgeterske kanonade Spasojevića, koji je u ovom meču igrao samo u drugom poluvremenu. On se u 82. minutu pobrinuo i za ''petardu'', a sve je začinio het-trikom šest minuta kasnije, za konačnih 6:0!

ČUКARIČКI: Mićović (od 53. Kaličanin), Baić (od 46. Spasojević), Lučić (od 53. Bosnić), Drezgić (od 53. Ajdar), Petković (od 53. Kamenović), Rogan (od 46. Veličković), Grgić (od 46. Miladinović), Lukić, Ergelaš (od 46. Glišić), Кadijević (od 46. Đukić), Кovačević.

ŠAHTJOR: Tvardovskij, Drozd, Matvijev, Farina, Melenevskij, Koziškurt, Baho, Sihejev, Vlad, Juščenko, Pliškarev. Igrali su još: Minčev, Čiko, Savčenko, Oharkov, Kristenko, Kimičev, Borisenko, Puškarov, Makinja, Rosputko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke