Mijailović otpao, Partizan bira između ove dvojice igrača!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.01.2022.
19:21
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sužava se izbor, vreme je za konačnu odluku.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pripreme u Antaliji su uveliko u toku, Partizan je danas odigrao i prvi pripremni meč protiv Tikveša iz Kavadaraca i dobio ga sa 2:1, ali se i dalje čeka poodavno najavljeno pojačanje na poziciji defanzivnog veznog igrača.

Dugo je Srđan Mijailović iz Čukaričkog bio prva Partizanova meta, ali crno-beli nisu uspeli da dogovore posao sa čelnim ljudima kluba sa Banovog brda.

''Arena sport'' danas javlja sa priprema Partizana da Mijailović više nije u fokusu, jer je zapelo oko obeštećenja, pa su se u Humskoj okrenuli svojim bivšim vezistima, Ljubomiru Fejsi i Brazilcu Evertonu Luizu, a jedan od njih bi uskoro trebalo ponovo da obuče crno-beli dres.

I jedan i drugi su slobodni u izboru nove sredine, jer je Fejsa pre nekoliko meseci završio svoju misiju u Al Ahliju, a Evertonu je istekao ugovor sa Solt Lejk sitijem u američkoj MLS ligi.

Everton je bio član ekipe koja je 2017. godine osvojila duplu krunu, navijači ga vole, jer je impresionirao svojom borbenošću dok je nosio dres Partizana, a Fejsa odavno ima popularni nadimak ''čovek titula'', s obzirom da je osvojio brojne trofeje i sa Partizanom, ali i sa Olimpijakosom, Benfikom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke