Navijači se pitaju - Da je ON igrao, bilo bi drugačije!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 03.08.2021.
23:26
Izvor: Sportske.net

Pitanje svih pitanja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde pitaju se već sedmicama unazad koji je razlog neigranja štopera Miloša Degeneka.

Prošle sezone činio je bedem zajedno sa Nemanjom Milunovićem, ali u aktuelnoj kampanji pao je u drugi plan. Javnost nije upoznata sa konkretnim razlozima Degenekove odsutnosti. Povreda nije u pitanju, šta onda jeste?

Navijači Crvene zvezde nedeljama unazad zatrpavaju društvene mreže komentarima podrške Milošu Degeneku, a isti stav podelili su pre, tokom i nakon utakmice sa Šerifom iz Tiraspolja (1:1) smatrajući da je Australijanac srpskog porekla trebalo da se nađe u sastavu Dejana Stankovića.

Prema komentarima na društvenim mrežama, može se videti revolt navijača srpskog šampiona koji smatraju da bi Degenekovo prisustvo na terenu donelo samo boljitak ekipi, te upravo njega navode kao ključ koji bi otvorio bravu za plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Projekcija je nakon prvog meča u sezoni bila da će Stanković koristiti Babića, uz neprikosnovenog Dragovića, međutim, najčešće je tu bio Radovan Pankov. Degenek, posle nekoliko utakmica u kojima nije bio ni u protokolu, vratio se na klupu, ali šansu, za sada, dobija na kašičicu. Zapravo, do sada je igrao svega 20 minuta protiv Mladosti iz Lučana u 2. kolu Superlige Srbije.

Pitanje svih pitanja: Da li će Stanković rešiti da u revanšu iskoristi Degeneka, željnog dokazivanja ili će pak ostati dosledan svojoj teoriji?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke