Nemanja Tomić protiv Predraga Luke, pao gol sa pola terena!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.01.2021.
19:52
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda favorita začinjena spektakularnim golom.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Vodeća ekipa Prve lige Srbije i glavni kandidat za plasman u superligaško društvo, ekipa kragujevačkog Radničkog 1923 savladala je danas u prvoj kontrolnoj utakmici tokom zimskih priprema ekipu Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi rezultatom 6:0.

Od prvog minuta zaigrao je i novajlija, mladi krilni fudbaler Radničkog Nikola Ristović, ali ovoga puta su u prvom planu bili najiskusniji fudbaleri Radničkog, Marko Mirić i Nemanja Tomić.

Meč je odigran na pomoćnom terenu stadiona ''Čuka Dača'', a Kragujevčani su poveli u devetom minutu golom Petrovića. Do kraja poluvremena, Mirić je dva puta zatresao mrežu gostiju, u 30. i 43. minutu susreta.

Na 4:0 povisio je Rađen u 56. minutu, a jedanaest minuta kasnije Cvetković je pogodio za ''petardu''. Sam kraj utakmice obeležio je spektakularan pogodak Nemanje Tomića sa pola terena.

Osim Tomića, u ovom meču nastupio je još jedan bivši fudbaler Partizana, Predrag Luka, koji je član Sloge 33 i bio je starter danas u njihovom timu.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

U sredu Kragujevčani igraju novu utakmicu, rival će im biti superligaška ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca.

RADNIČKI 1923: Raičević, Milikić, Dukić, M. Vidović, Petrović, U. Vidović, Ristović, Simić, Mirić, Ilić, Nikodijević. Igrali su još: Lukić, Cvetković, Vićentijević, Rađen, Filipović, Aleksijević, Ćirović, Kovačević, Todorović, Tomić, Maksimović.

SLOGA 33: Damjanović, Živanović, Marjanović, Bajinović, Marković, Martinović, Trajić, Luka, Ilić, Reljić, Bogdanović. Igrali su još: Blagojević, Miljković, Stević, Božović, Lazarević, Radovanović, Milosavljević, Živković, Milošević i Janjušević.

-

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke