Ništa od još jednog Gvinejca u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.07.2021.
22:15
Izvor: Telegraf

Ukazala se šansa, ali je ovaj momak nije iskoristio.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je i dalje u potrazi za pojačanjima, pre svega u napadačkim redovima, o čemu je danas još jednom govorio trener Partizana Aleksandar Stanojević.

U međuvremenu, crno-beli su prethodnih dana imali i jednog igrača na probi, a u pitanju je 26-godišnji Gvinejac Seku Keita Souza koji igra na poziciji krilnog napadača.

Međutim, kako večeras prenosi ''Telegraf'', on je posle odrađenih nekoliko treninga završio svoju kratku epizodu u Partizanu, ne izborivši se za ugovor sa beogradskim crno-belima.

Ovaj momak nije zadovoljio kriterijume trenera Stanojevića, ni kada je u pitanju fizička pripremljenost, niti igrački kvaliteti, pa će morati da traži neki novi angažman.

Seku Keita Souza je u dosadašnjoj karijeri najčešće nastupao u Španiji i Francuskoj, stigao je i do B tima madridskog Atletika pre pet-šest godina, a potom je u Francuskoj igrao za Evijan, Red Star, Levaloa, Šole. U poslednje dve godine je igrao i u Luksemburgu, Kuvajtu, pa Dinamu iz Tbilisija, ali je ugovor sa Partizanom za njega bio prevelik zalogaj.

Prema tome, Sejduba Suma ostaje jedini Gvinejac u Partizanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke