Partizan izgubio, a Iliev hvali redom! Saničanin ''doktorirao'' protiv Genta, a tek Popović i Zdjelar...

Autor: Darko Mitrović
petak 22.10.2021.
23:26
Izvor: Kurir

Pogled sa vedrije strane.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je sinoć pretrpeo prvi poraz u Grupi B Lige konferencija. Bolji od crno-belih bio je belgijski Gent koji je slavio sa 1:0 i preuzeo čelnu poziciju u grupi, ali i pored takvog ishoda sportski direktor Partizana Ivica Iliev je video dosta razloga za optimizam.

Pojedini igrači su ga oduševili svojim nastupom, a u razgovoru za ''Kurir'' je otkrio konkretno i o kojim fudbalerima se radi.

''Mali Pop (Aleksandar Popović op.a.) izrasta u ekstremno dobrog evropskog golama. Vujačić igra reprezentativno već duži period. Njegove sjajne partije za mene nisu iznenađenje.

Uz njih, Saničanin je doktorirao na terenu protiv Genta, a Zdjelar je u kontinuitetu, odigrao kapitenski. Ne znam gde su limiti tog momka. On je lider koji nosi klub, pravi takmičar. Ne postoji protivnik koji je može Zdjelara da nadmudri. Odiše stavom lidera kluba kakav je Partizan!'', izjavio je Iliev.

Gol odluke postignut je u drugom poluvremenu, potom su gosti mogli i do ubedljivije prednosti, ali i Partizan do izjednačenja u finišu. Utisak Ilieva je pozitivan, posebno iz tog dela igre, pa i dalje ne gubi nadu da Partizan može na kraju grupne faze do prvog mesta u grupi.

''Dominirali smo poslednjih 25 minuta i to nam daje nadu za utakmicu u Belgiji. Ništa ne znači ovaj poraz. I dalje gajim nadu da možemo biti prvi u grupi i iz osmine finala čekati nastavak takmičenja u Ligi konferencije'', poručio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke