Partizan konačno na pravom putu, a tajna uspeha je otkrivena!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.03.2021.
22:00
Izvor: Sportske.net

Da li je sada jasnije kojim putem treba da ide Partizan?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa Partizana je juče savladala Rad sa 5:0 u gostima, moglo je da bude i ubedljivije i posebno je impresivno sa kakvom lakoćom izabranici Aleksandra Stanojevića izlaze na kraj sa svojim rivalima. 

Većina navijača crno-belih jedva čeka derbi koji bi mogao da bude pravi pokazatelj snage Partizana. 

Ekipa iz Humske je vezala 15 pobeda, u prolećnom delu deluju impresivno i reklo bi se da zamerki na njihovu igru ne sme da bude. 

Šta je tajna?

Verovali ili ne, na jučerašnjem meču protiv Rada je ekipa Partizana igrala sa čak desetoricom igrača koji su prošli omladinsku školu ovog kluba, a čak osmorica su završila utakmicu. 

Popović, Stevanović, Štulić, L. Pavlović, Jović, Svetozar Marković, Miljković, Obradović, Jojić i Lazar Marković su igrači koji su prošli Partizanovu školu i koji su juče igrali utakmicu protiv Rada. 

Tajna uspeha je u poznavanju kulta Partizana koji se gradi od mlađih kategorija i činjenica je da mnogi stariji igrači koji su se vratili u redove crno-belih poput Jojića, Markovića, Obradovića ili Miljkovića teško da mogu da pronađu bolji klub u kom će se lakše prilagoditi sistemu. 

Pritom, uspesi crno-belih u prethodnim godinama bazirali su se i na pružanju šansi mladim igračima, što bi ovoga puta mogli da budu Jović, Štulić, S. Marković, Popović ili Filip Stevanović. 

Stanojević koji je takođe igrao u Partizanu i koji je osvajao titule kao trener vrlo dobro zna recept za pobede, što se jasno može videti od njegovog dolaska.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke