Propao Partizanov transfer?!

Autor: Darko Mitrović
petak 21.01.2022.
20:48
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Stvari se komplikuju.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan  je danas ostao bez pouzdanog defanzivnog veziste Aleksandra Šćekića koji će karijeru nastaviti u poljskom Zaglebju, ali se očekivalo da će već za par dana biti postignut dogovor sa Čukaričkim oko transfera Srđana Mijailovića u klub iz Humske.

Međutim, večeras stižu drugačije informacije.

''Sportklub'' je preneo svoja najnovija saznanja da do tog dogovora nije došlo i da je Partizan navodno odustao od dovođenja Mijailovića.

Pomenuti izvor navodi da Partizan nije mogao da ispuni finansijske zahteve ''Brđana'', niti je uspeo da približi stavove po pitanju ovog transfera, pa izgleda da će klub iz Humske morati da se okrene nekim drugim metama.

Naravno, odmah se postavlja pitanje da li će to biti iskusni Ljubomir Fejsa koji je i dalje bez kluba i slobodan u izboru nove sredine, ali koji pre svega želi da sačeka potencijalne ponude iz inostranstva.

U svakom slučaju, Partizan više nema mnogo vremena, ekipa već u nedelju putuje u Tursku na glavni deo priprema i do tada bi trener Stanojević trebalo da ima jasnu sliku na koje igrače će moći da računa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Sunday, 23.01.2022
10:24

Pogledas sliku i sve ti jasno. Uprava napolje.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 22.01.2022
09:40

Već viđeno. Ilijev, Vazura i kompanija su očigledno nesposobni u dovođenju novih igrača. U svakom prelaznom roku najbitniji transfer im propadne, te se posle traže neka alternativna rešenje, koje po običaju bude pogrešno.