U reprezentaciji nema nikog iz Partizana? ''Nikakav problem...''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.03.2021.
15:22
Izvor: Sportske.net

Crno-beli šalju pozitivne vibracije novom selektoru.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalska javnost u Srbiji od juče se bavi prvim spiskom reprezentativaca koji je objavio novi selektor Dragan Stojković Piksi, a ono što je zanimljivo, to je da iz domaće Superlige reprezentativce imaju Crvena zvezda (Milan Gajić) i TSC (Marko Petković), dok iz Partizana koji je u seriji pobeda, nema nijednog igrača na spisku.

To je bilo jedno od pitanja novinara za trenera Partizana Aleksandra Stanojevića danas na konferenciji za medije, ali on je naglasio da u tome ne vidi nikakav problem, uz punu podršku novom selektoru i našem nacionalnom timu uoči starta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

''Da komentarišem imena na spisku - nema potrebe. Moj prvi utisak je da je selektor pozvao dosta ofanzivnih igrača, pokazao je koje je opredeljenje. To što nije pozvao nikog iz Partizana, nemamo nikakav problem, na našim igračima je da dokažu da zaslužuju nacionalni dres.

Mi želimo da pošaljemo pozitivnu energiju i vibraciju, da smo uz selektora i nacionalni tim. Svima nam je u interesu da im bude dobro. Nije ni bitno ko igra, ni odakle, mogu samo da im poželim mnogo sreće'', izjavio je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke