Zvezdina legenda bez dlake na jeziku! Koji igrač ''nije za Zvezdu'' i zašto je trener Partizana kao ''dizač tegova''?

Autor: Darko Mitrović
petak 22.10.2021.
16:51
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Otvoreno je pred kamerama izneo svoje utiske o sinoćnjim mečevima naših klubova u Evropi.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Proslavljeni fudbaler, kasnije trener i Zvezdina legenda Stanislav Karasi gostovao je na TV Pink zajedno sa šefom Partizanove skauting službe Ivicom Kraljem. Tom prilikom su i jedan i drugi komentarisali sinoćnja dešavanja, a za razliku od Kralja, Karasi je bio znatno direktniji i oštriji, bez obzira da li je reč o Zvezdi ili Partizanu.

Posebno oštar bio je prema napadaču Crvene zvezde Loiju Dioniju.

''Ono što je najvažnije, Crvenoj zvezdi fali centarfor. Ne možemo da igramo sa malim igračima u špicu protiv ovakvih ekipa. Dioni uopšte nije za Zvezdu. On nije za Zvezdu, nama treba eksplozivan, jak igrač koji će da zadrži loptu. Ni Rodića juče nema u napadu, samo par puta je centrirao, a ne kao što igra u prvenstvu'', primećuje Karasi.

Ivica Kralj je, između ostalog, komentarisao i crveni karton treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću posle meča sa Gentom.

''Ja moram da priznam da sam iznenađen, sinoć to nisam video.

Jedna reč može da bude razlog, znate kako to ide. Neće ga biti na klupi, ali ima svoje pomoćnike koji su svakodnevno sa njim, pa mislim da neće biti problema da i oni sprovedu njegove zamisli na terenu'', optimista je Kralj.

Na priču o Stanojevićevom crvenom kartonu nadovezao se Karasi, koji je izneo svoj utisak u vezi ponašanja Partizanovog šefa struke.

''Moram da kažem da se on tako ponaša i u prvenstvu. On je pun naboja i to donosi nešto igračima, ali igrači moraju da igraju fudbal da ne bi bilo naboja. On je stalno zapet kao da je dizač tegova. Moraš da imaš drugačiju meru prema igračima. Ja lično mislim da je on juče pogrešio, da je očekivao utakmicu kao što igra celo prvenstvo. Ja gledam svaku utakmicu Partizana i pohvalim ih kada treba i stvarno su igrali dobro u prvenstvu. Ali, nije to isti prilaz jednoj takvoj ekipi. Ja sam igraio u Antverpenu, znam kako igraju Belgijanci'', uverava Karasi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke