Denverovo blamiranje bez Jokića, rezultat derbija između Baksa i Seltiksa nije greška!

Autor: Boris Jovanović
petak 31.03.2023.
07:48
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo u Milvokiju?

Povezane vesti

Poraz Nagetsa, nije bilo Jokića, Pelikandsi su se prošetali kroz Kolorado i trijumfom stigli do sedmog mesta na Zapadu, što je najbolja pozicija za plej-in. Ekipa iz Nju Orleansa kasni samo jednu pobedu za Voriorsima, pokušaće da stigne do šestog mesta. Noćas u Koloradu je blistao Brendon Ingram, 31 poen, 11 skokova i 10 asistencija, Valančunas je dodao 15 poena i 12 skokova, Nagetsi nisu imali nikakav odgovor, spušteni su na 85 poena. 

Jokić ima problem sa povredom, mučilo ga je i protiv Filadelfije u ponedeljak, pa je ostao iz predostrožnosti van tima. Njegova ekipa sada ima tri pobede prednosti nad "Grizlijima", mada je teško verovati da na kraju neće biti prvi.

Zakuvalo se na Istoku.

Boston je noćas razneo Milvoki, slavili su protiv lidera u Viskonsinu i sada su na dva koraka od top pozicije u konferenciji. Tejtum je brojao do 40, Braun dodao 30 poena, na kraju duboko zamrzavanje Baksa na -41. Seltiksi su pogodili 22 trojke, Milvoki nije imao odgovor. Delovali su umorno, ovo je drugi meč u dva dana, šutirali su samo 37%. Imaju dve pobede više, ali i negativan skor u tri duela sa "Keltima", koji bi, u slučaju da ih stignu bili ispred na tabeli. Janis je šutirao loše, završio je sa 24 poena, promašio svih pet trojki. Holidej loš, samo noć pošto je postigao lični rekord od 51 poena u pobedi nad Indijanom. U sredu uveče Milvoki je dao 50 poena više nego u derbiju. Ali, to je samo jedna utakmica, mnogi očekuju da će ovo biti finale Istoka, ili bolje da kažemo da se mnogi nadaju da će uživati u velikom obračunu za konferencijsku titulu i borbu za šansu da se osvoji prsten. 

Rezultati:

Milvoki - Boston 99:140
Denver - Nju Orleans 88:107

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke