Jakovljević očekuje Partizan u Evroligi čak i ako izgubi titulu: ''Imaju jake linije po Evropi, po nekim restoranima okolo''

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2024.
22:55
Izvor: Sportske.net

Pominjao i bunike i indijance...

Mladen Heleta/Sportske.net
Mladen Heleta/Sportske.net

Povezane vesti

I večeras je u ulozi stručnog komentatora na Areni sport gostovao košarkaški trener Dragan Jakovljević koji je posle Zvezdine pobede 80:73 nad Partizanom i završenih pres konferencija dvojice trenera izneo svoj završni komentar.

''Ja mislim da je Zvezdi velika šansa da pobedi u Areni ove dve, a ako to ne učine, biće im mnogo teže da dobiju petu u Pioniru. To malo liči jeretički, ali ne mogu ni ovi Partizanovi igrači da toliko jedu bunike i da budu toliko van okvira neke košarke.

Devet poena ovih igrača od par miliona, neće stalno da se ponavlja.

Što bi rekao Obradović, svaka sledeća utakmica je najvažnija, a u trećoj će najviše zavisiti od (Zvezdine) odlučnosti da se završi posao. Ne treba da misle da će da slave pred svojom publikom, nego da već u prvoj sledećoj utakmici završe posao. 

Pobedom u finalu i jedni i drugi samo zaceljuju rane, treba da cene koliko je država dala, koliko je ljudi kupilo karte...

Videćemo, treća utakmica možda bude ona koju smo čekali sa mnogo više šuteva za tri poena.

Partizan će biti nestrpljiv da pokaže da nisu baš takvi 'indijanci' što bi rekli, da izgube 3:0, da budu počišćeni sa terena. Partizanova publika mora da bude korektna i što se tiče navijanja. Ovo je bilo dobro navijanje.

Partizan treba da razmisli da obraduje svoje navijače. Ne može Kaminski da igra pet utakmica da ne da ništa.

I da se smanji priča o sudijama. Večeras su bili na odličnom nivou i treba se više pričati o ambijentu, dobrim potezima'', konstatovao je Jakovljević.

A onda, zanimljiva prognoza:

''Partizan će naći modela da i ako izgubi titulu da ode u Evroligu. On ima jake linije po Evroligi, po Evropi, po tim nekim restoranima okolo da obezbedi sebi učešće i sledeće godine. Obradović je najtrofejniji trener, devet puta je osvajao Evroligu, pa ima težinu da to obezbedi. 

(AdmiralBet) ABA liga ima samo pozivnicu za Evroligu, a i ta pozivnica je upitna. I dolazi Pariz u Evroligu, to su velika sredstva'', podseća Jakovljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Neša
Thursday, 16.05.2024
19:37

Bilo je dobro navijanje, a Partizanova publika treba da bude korektna. Jednako korektni i dobri kao i ovi?

avatar
Ikac
Wednesday, 15.05.2024
23:06

Ćuti bre !!! Ti znaš ko ima veze!!! Navijanje ili vređanje???

avatar
Nagard 72
Wednesday, 15.05.2024
23:06

Koga trenira ovaj "košarkaški trener"