Jokić: "Posle SP u Kini imao sam najgori start sezone, videćemo sad... Najbolje mi bilo s porodicom"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 26.09.2022.
20:20
Izvor: Sportske.net

MVP stigao u Kolorado.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i najbolji košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić rekao je da se odmorio uprkos učešću na Evropskom prvenstvu ovog leta.

Kao što je svima poznato, Srbija je eliminisana u osmini finala Evrobasketa gde je Jokić bio jedan od najboljih igrača. Bez njega, razlika je bila osetna, no čak ni izvedbe centra iz Sombora nisu pomogle "orlovima" da izbegnu eliminaciju od Italije.

Pred američkim novinarima danas je bio čitav roster Nagetsa, a Jokić je bio među poslednjima u paru sa Džamalom Marejom. Medije je zanimalo šta je ono najbolje što se Nikoli desilo u pauzi između dve sezone.

"Verovatno vreme sa mojom porodicom, ženom, kćerkom, prijateljima i konjima. Nisam imao kompletan odmor, igrao sam na Evropskom prvenstvu, ali mislim da sam imao dovoljno vremena da odmorim. Ionako ne uzimam veće pauze da odmaram i mislim da je ovo leto bilo dobro utrošeno", rekao je Jokić.

On je upitan o tome kako se oseća u ovom trenutku pred početak priprema za novu sezonu budući da je učestvovao na Evrobasketu ovog leta.

"Prošlo leto je bilo dobro, bez ijednog turnira... Sezona koja je došla posle Svetskog prvenstva u Kini bila je jedna od najgorih za mene u početku. Ali, mislim da sam dobro sada, videćemo".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke