Klasa! U Denveru možeš da se vratiš iz mrtvih kad si MVP Jokić!

Autor: Boris Jovanović
subota 23.01.2021.
08:49
Izvor: Sportske.net

Nova neverovatna partija Srbina, Denver se vratio iz velikog minusa i dobio Sanse 130:126!

AP Photo/Rick Scuteri
AP Photo/Rick Scuteri

Povezane vesti

Nikada ne znate koja će se verzija Nagetsa pojaviti, makar tako tvrdi Majkl Meloun, kouč Denvera nakon promenjivih igara na startu. Ali, jedna stvar je konstanta, Nikola Jokić. Stvati mogu da idu na ovaj ili onaj način, ali ono u šta možete da budete sigurni je klasa najboljeg centra na svetu.

Jedan do ranih kandidata za MVP nagradu je noćas ubacio 31 poen, ponovo bio prevaga, posle velike borbe, Nagetsi su u produžetku oborili Sanse, jedno od iznenađenja sezone.

Posle velike borbe sa odličnim Ejtonom, Jokić je imao i 10 skokova i 8 asistencija, bio veliki razlog za 80 poena koje je Denver postigao u reketu i što je odlučilo meč. Denver je šutirao 52%, izbrisao deficit od 14 poena na poluvremenu, ali na kraju su Jokićevim poenima stigli do produžetka.

Buker je takođe postigao 31 poen, Kris Pol imao 15 asistencija, 14 za poluvreme čime je izjednačio rekord franšize. Ni to nije bilo dovoljno za Sanse koji su naglo pali u nastavku i kako rekosmo dozvolili rivalu previše poena u reketu. Jokić je ponovo ukrao tri lopte i dalje je među vodećim igračima lige i u ovoj kategoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke