Partizan ''broj1'' u Evrokupu, veliki pad Virtusa!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.11.2021.
19:31
Izvor: Sportske.net, Eurohoops

Poznati košarkaški portal ažurirao svoju listu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle pet odigranih kola Evrokupa, u kojima je Partizan ostvario četiri pobede i jedan minimalan poraz, popularni košarkaški portal ''Eurohoops'' još jednom je objavio svoju listu favorita za osvajanje ovog evropskog takmičenja.

U odnosu na prethodnu, koja je objavljena pre početka sezone, Partizan se sa drugog mesta probio na poziciju ''broj 1'' i u ovom trenutku prema njihovim procenama ima ulogu najvećeg favorita za trijumf na kraju sezone.

''Malo timova je bilo tako pouzdano kao Partizan na početku nove sezone. Njihov jedini neuspeh protiv Andore bio je poraz sa jednim poenom razlike.

Osim toga, Kevin Panter je referentna tačka za napad tima, kome se pridružio Zek LeDej u ključnim trenucima, kao što je utakmica protiv Lijetkabelisa. Nakon što je u trećem kolu savladao sjajnu defanzivnu ekipu Huventuda iz Badalone, može se reći da je Partizan u savršenom zamahu i s pravom zauzima prvo mesto u drugom izdanju rang-liste'', navodi se u komentaru.

Drugo mesto na ovoj ažuriranoj listi ''Eurohoops-a'' zauzima Huventud, treća je Lokomotiva Kubanj, sve ekipe iz Partizanove Grupe A. Četvrta je Gran Kanarija iz Grupe B, a tek peti je Virtus koji je na prethodnoj listi zauzimao prvu poziciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke