"Partizan jedna od najboljih ekipa Evrope, Grobari zapanjili Nemce"!

Autor: Boris Jovanović
sreda 20.10.2021.
10:50
Izvor: Sportske.net

Partizan pobedio, nemačka štampa realna...

BETAPHOTO/Hamburg Towers/Dennis Fischer/MO
BETAPHOTO/Hamburg Towers/Dennis Fischer/MO

Povezane vesti

Nemačka javnost, tačnije mediji u Hamburgu su veoma zadovoljni posle poraza od Partizana. To je bio debi Tauersa u Evrokupu, Nemce je zapanjilo par stotina navijača gostiju, koji su, kako piše "Morgen post" stvorili sjajnu atmosferu u dvorani. 

"Borili smo se za svaku loptu, bili veoma agresivni, naterali smo legendarnog trenera Željka Obradovića da menja boje na klupi", piše liste i dodaje da Žoc ima 63 titule u karijeri.

Ali, list konstatuje da je Partizan pokazao da je jedan od najboljih timova u Evropi. Kada ubace u brzinu nema odgovora na individualnu klasu Beograđana.

Hvali se i trener Kaljes koji je motivisao domaće posle poluvremena u kome su delovali razbijeno da se vrate u meč.

"Bilo je ipak kasno, nisam zadovoljan rezultatom, ali igrom i borbenim duhom igrača svakako", kaže mladi španski trener.

"Ako budemo igrali ovako dobijaćemo u Evrokupu, jer nisu sve ekipe ovako jake kao Partizan", rekao je odlični Kejleb Homsli koji je ubacio 21 poen, najviše kod domaćih. 

"Abendblat" kaže da je Hamburg bio dobar na početku i sjajan u poslednjoj četvrtini, ali da je meč odlučen pre kraja. Hamburg je probao svoju dobru odbranu, udvajanje igrača, ali protiv timova kao Partizan to ne može da radi u većem delu meča. 

"Nikada nismo igrali protiv ovako jakog tima, sada je jasno kako to izgleda, ali spremni smo da prihvatimo izazov", kaže Kaljes, dok list dodaje da Partizan ima tri puta veći budžet od Tauersa.

U svakom slučaju, Partizan piše pobedu, bilo je dobrih stvari, ali i onih kojima će Obradović biti itekako nezadovoljan. Sledi Krka, a onda i Turk Telekom, Partizan će u "Pioniru" sigurno biti veoma motivisan da greške ispravi, pogotovo da smanji broj izgubljenih lopti. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke