Barsina realnost, veliko prezime Kumanov naslednik?

Autor: Boris Jovanović
sreda 15.09.2021.
09:18
Izvor: Sportske.net

Da li će to biti privremeno rešenje?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Situacija oko Kumana se raspetljava, tačnije njegov napad na Laportu neće proći bez odgovora. Do pre neki dan se pričalo o produžetku ugovora, sinoć su čelnici dugo većali nakon poraza od Bajerna, a ostao je i kapiten Pike.

U klubu neće tolerisati ispade trenera kome se zamera da je izjavama o tome da klub postoji zahvaljujući njemu i sličnim opservacijama uneo pometnju, ali i dao medijima razlog da priču tumače na razne načine.

Mnogi smatraju da je, ako Barsa već želi da ga smeni to potrebno uraditi odmah jer u ovom trenutku timu je potrebna šok terapija, a čini se da Holanđanin nema poverenje dela igrača, pre svega onih koji su ponikli u klubu.

Šta će se dešavati dalje?

Čini se da je Ćavi u ovom trenutku nerealna kombinacija i da on ne želi da preuzme nakrivljeni brod u sred sezone. Prošlu ponudu je odbio pod parolom da nema iskustva, sada se spekuliše da ne vidi da ova ekipa ima budućnost, niti da smatra da nešto dramatično može da se promeni.

Kao logično, mada svakako privremeno rešenje, pominje se Đordi Krojf koji je deo Laportinog tima i uz direktora Alemanjija bi trebalo da bude ključni čovek sportskog sektora. On je i letos slovio za kandidata za klupu ako ode Kuman, ali je imao obaveze prema kineskom Šenženu. Krojf mlađi je igrao za Barsu i Junajted, ali nije ostavio veći trag, radio je u Makabiju, Kini i bio kratko selektor Ekvadora. 

Mnogi su sumnjičavi, ali Krojf je čovek od Laportinog najvećeg poverenja i pretpostavlja se da će uskočiti kao zamena, ako Kuman dobije otkaz u narednim nedeljama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke