Nema mira ni sa "Skudetom", svađa u Interu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 13.05.2021.
08:47
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo tokom i posle sinoćnje utakmice...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Može se opravdati nervozom, pre svega zbog finansijske situacije u klubu.

Igrači su odbili predlog da im se smanji plata i Konte čeka rasplet, priča se da se neće složiti da se proda neko od ključnih igrača. Inter ne sme sebi da dozvoli da izgubi čoveka koji je nakon 11 godina vratio titulu, moraće da nađu način da sačuvaju ekipu, ako već ne mogu da dovedu pojačanja.

Strasti su se rasplamsale sinoć, Konte je zamenio Lautara, Argentinac je burno reagovao, prvo zurio u trenera, a onda rekao par nepristojnih reči što je razbesnelo Kontea.

"Pokaži malo poštovanja, nemoj da praviš probleme", uzvratio je Konte uz sočnu psovku.

Italijanski mediji pišu da se rasprava nastavila u svlačionici i da stvari nisu rasčišćene.

Lautaro je zamenjen posle 35 minuta, ušao je Sančez. Argentinac ove sezone nije baš blistao, u senci je Lukakua, neće biti ni čudo ako ga klub proda.

Navodno postoji ponuda Reala, "Bik" bi otišao u Madrid za 60 miliona evra, plus rata od tridesetak miliona koju Inter duguje Realu za Hakimija.

Napadač bi dobio platu od 9 miliona po sezoni, sada prima mizernih 2.5, a nedavno je na pitanje o novom ugovoru o kome je pregovarao, rekao da nije vreme jer klub ima finansijskih problema.

Videćemo hoće li posle ovog spora Martinez biti prodat, u svakom slučaju biće u timu protiv Juventusa, Konte hoće da dotuče bivši klub na primopredaji titule u subotu u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Thursday, 13.05.2021
09:24

Svi mi navijaci Intera gotivimo Lautara,pa i vise od toga..Inter je napravio igraca od njega-to sto je uradio nije ni malo lepo-titula je osvojena-treba da igraju malo i drugi-samo zbog toga je zamenjen