Oglasio se Luka Jović posle novog gola

Autor: Darko Mitrović
subota 23.01.2021.
19:10
Izvor: Sportske.net, Blic

Tri utakmice, tri gola za srpskog napadača od povratka u Ajntraht.

Beta/Arne Dedert/dpa via AP
Beta/Arne Dedert/dpa via AP

Povezane vesti


Posle dva pogotka na povratničkom debiju protiv Šalkea, Luka Jović je danas upisao još jedan, u ubedljivom trijumfu njegovog tima protiv Arminije iz Bilefelda (5:1).

I ovoga puta Jović je na terenu proveo nepunih pola sata, ali i to mu je dovoljno za nastavak golgeterske serije.

Posle meča, svoj prvi komentar o ovoj utakmici Jović je dao u razgovoru za ''Blic'', gde je naglasio da konačan rezultat ne prikazuje u potpunosti koliko je težak posao danas imala ekipa Ajntrahta.

''Bila je ovo mnogo teža utakmica nego što rezultat pokazuje. Na početku je bilo teško da ih 'otvorimo'. Naravno, kad smo postigli prvi gol, oni su morali da igraju otvorenije, što smo mi iskoristili i uspeli da postignemo još dva brza gola.

To nam je dosta olakšalo nastavak meča.

Drago mi je kako smo odigrali, zadovoljan sam i nadam se da ćemo u narednim utakmicama nastaviti da igramo u ovom ritmu i ovim kvalitetom“, izjavio je Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Saturday, 23.01.2021
20:52

Arminija je izuzetno nezgodan tim i naročito su opasni ako se naljute kada protivnik povede sa 4:1. Srećom te je tu bio Jović da im zabije gol i da ih spreči da dođu do pobede. Ne samo da je dokazao klasu već je sada svakome jasno da je duh Alžirca pojmaša svaki put mlatio rukama ispred njegovog lica i zaplitao mu se u noge kako bi ga spečio da nemilice trese mreže po Španiji. :D