Ponuda za Ronalda? Nema šanse, tamo ne bi nikada igrao!

Autor: Sportske Net
četvrtak 22.07.2021.
08:37
Izvor: Sportske.net

Jasan je portugalski fudbaler.

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo svojim odgovorom čini se da je dao jasan odgovor po pitanju senzacionalnog transfera u Mančester siti. 

"Građani" traže novog ofanzivca od kada je Serhio Aguero napustio klub i otišao u Barselonu, a spominjao se Hari Kejn, Erling Haland, Džek Griliš je bio gotov posao, ali još uvek nije došlo do ozvaničenja, a u poslednje vreme se nagoveštava da bi Kristijano Ronaldo mogao da pređe u nekadanajveće rivale. 

Ronaldo je po prvi put odgovorio na ovakve glasine. 

"Da igram za Siti, a ne Junajted? Neću to uraditi. Zašto? Zato što je moje srce u Mančester junajtedu, eto zašto", rekao je Portugalac i dodao:

"Mogu reći da bi bilo mnogo, mnogo, mnogo, mnogo, mnogo teško igrati za Mančester siti. Bilo bi mnogo teško zbog Mančester junajteda", jasan je bio fudbaler Juventusa.

Kristijano za sada ostaje fudbaler "stare dame", ali o njegovom odlasku iz Italije još uvek se priča, pre svega zbog plate koju fudbaler potražuje, a klub iz Torina nije u mogućnosti da obezbedi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 22.07.2021
16:11

Једна од већих фудбалских неправди ће бити то што се Роналдо неће вратити у Манчестер. Вероватно не би ни одлазио да је знао да ће се овако завршити.