Serija A - Kakva ludnica u Rimu, Romina osveta bez Džeka, Specija postigla tri gola i izgubila!

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.01.2021.
16:55
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč na Olimpiku.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Nakon poraza od Specije u Kupu Italije, fudbaleri Rome su u okviru 19. kola Serije A savladali istog rivala kod kuće sa 4:3.

"Vučica" je dobro otvorila susret i povela u 17. minutu kada je Pelegrini probio po levoj strani i dodao Borhi Majoralu kojem nije bilo teško da savlada Provedela.

Odgovor na drugoj strani stigao je sedam minuta kasnije, posle velike greške u odbrani domaće ekipe pometnju je iskoristio Roberto Pikoli i poravnao rezultat.

Nije se predala Roma u drugom poluvremenu, za samo tri minuta ekipa Paula Fonseke stekla je prednost od dva gola.

Prvo je Borha Majoral probio po sredini i sa ivice kaznenog prostora pogodio u 52, da bi u 55. minutu Rik Karsdop zatresao mrežu rivala posle dodavanja Spinacole.

To nije pokolebalo izabranike Vinćenca Italijana, pa je Dijego Farijas smanjio zaostatak Specije u 59. minutu, da bi pravi šok usledio u 90. minutu kada je Danijele Verdi doneo izjednačenje gostima.

To nije bio kraj, stvar u svoje ruke preuzeo je Lorenco Pelegrini koji je posle lepe akcije i dodavanja Peresa postavio končanih 4:3.

Roma je uspela da zabeleži trijumf bez Edina Džeka, pa se nakon 19 odigranih mečeva nalazi na trećem mestu Serije A sa 37 bodova.

Specija je 14. sa 18.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke