Totenhem kiksnuo u gradskom derbiju, Fulam postaje kralj remija!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 13.01.2021.
23:08
Izvor: Sportske.net

U sastavu gostiju nije bilo Aleksandra Mitrovića.

EPA-EFE/Glyn Kirk
EPA-EFE/Glyn Kirk

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema nisu uspeli da stignu do treće pobede u 2021. godini pošto su odigrali samo 1:1 na domaćem terenu protiv Fulama u gradskom derbiju.

U meču 16. kola Premijer lige Totenhem je došao do vođstva u 25. minutu nakon što je Hari Kejn izuzetnim udarcem glavom iskoristio centaršut Serhija Regilona .

Vrlo neugodno po gol domaćih bilo je 10 minuta kasnije kada je Ruben Loftus-Čik šutirao tik pored stative.

Sa minimalnom prednošću "pevaca" se otišlo na odmor, a priliku da sve reši propustio je u 72. minutu Hong-Min Son kada je lopta posle njegovog udarca završila na stativi.

Pravi šok za domaće usledio je samo dva minuta kasnije kada je Ivan Kavaleiro nadvisio sve u skoku savladavši nemoćnog Iga Ljorisa.

Najveće uzbuđenje do kraja meča viđeno je pred golom gostiju kada je Regilon zatresao mrežu, ali je gol poništen zbog ofsajda.

Totenhem je ovim remijem nastavio u ritmu toplo-hladno ove sezone pa posle 16 kola ima 30 bodova, čak šest manje od lidera Junajteda.

Fulam, sa druge strane, ovim bodom nastavlja sa serijom remija koja datira nedeljama unazad i sada je na svega dva boda od bega iz zone ispadanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak