Poruka Vanje Grbića za Noleta koju treba da pročita cela Srbija!

Autor: Milovan Longinov
subota 31.07.2021.
13:10
Izvor: Sportske.net

Šampion za šampiona.

EPA/FRANCK ROBICHON
EPA/FRANCK ROBICHON

Povezane vesti

Novak Đoković nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali on je i dalje naš najveći šampion.

Đoković je igrao povređen, borio se do poslednjih atoma snage i nije uspeo. Đoković je posle poraza u borbi za bronzanu medalju poručio da neće odustati i da želi da igra i na sledećim Olimpijskim igrama u Parizu, a poruke podrške stižu mu sa svih strana.

Ipak, među njima se izdvaja jedna, od velikog šampiona, Vanje Grbića, koji je putem društvenih mreža poručio sledeće:

"Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primer svima šta je i kako izgleda biti Olimpijski šampion. Glavu gore brate, najveći si ikada, nastavi da nas sve inspirišeš", napisao je Vanja Grbić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 31.07.2021
15:16

U sportu su normalni i porazi i pobede, a Olimpijada predstavlja posebnu civilizacijsku zamisao koja se nastavlja na praideju Stare Grčke, na čijim je tekovinama moderna civilizacija i ustrojena: stop sukobima, mir i sklad među narodima i ljudima. Turnirska takmičenja učvršćuju takve ideje. Zato i krilatica: *važno je učestvovati*. Naš Novak je u svojoj karijeri imao toliko pobeda, a poslednjih godina se taj procenat dodatno podigao, da je postao ranjiv na poraze. Kroz takvo iskušenje prođu skoro svi veliki šampioni. Ono što je kod Novaka posebno i lepo je - on se trudi da se izgradi i u ljudskog šampiona, da pobedi gordost, pa sam siguran da će i ovog puta prevazići slabost koja ga je trenutno obuzela. Novače, IDEMO! Igraj i raduj se i uvek se trudi da unapređuješ svoju igru. Rezultate si već postigao takve, da više uopšte ništa ne moraš da dokazuješ, tvoja karijera je čvrsto ugrađena u istoriju tenisa. Savladaj potrebu da budeš GOAT, jer to i nije toliko važno, plus, ti to verovatno već jesi. Ne povodi se za pisanjem novina i loženjem - ovi te kao mrze, a oni te kao vole... Novinari (naravno da ne svi) zarad prodaje medija proizvode mržnju, zavist, neprijateljstva - sve suprotno od onoga što ti želiš da budeš. Glavu gore i igraj bar još 8 godina sa radošću! IDEMOOOO!