Ima li razloga za tugu? Marej progovorio o Novaku

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 21.09.2021.
20:00
Izvor: Sportske.net

Škot smatra da je Novak već ostvario cilj.

Epa/Lynn Bo Bo
Epa/Lynn Bo Bo

Povezane vesti

Poznati škotski teniser Endi Marej osvrnuo se na nedavni neuspeh Novaka Đokovića da kompletira sva četiri Grend slema u sezoni, ali je podsetio da je Srbin već uspevao u prošlosti da istovremeno bude vlasnik najvažnijih trofeja.

Đoković je pre devet dana, porazom od Danila Medvedeva, ispustio priliku da ispiše istoriju, ali prema mišljenju Škota razloga za nezadovoljstvo nema.

"Novak je već osvojio četiri grend slema uzastopno. Samo što to nije uradio u jednoj godini. Ovoga puta je bio na meč od toga, tako da je to očigledno moguće uraditi, ali je ekstremno teško", istakao je Marej.

Dvostruki olimpijski šampion  je govorio o mladoj Emi Radukanu.

-Ona će biti vrhunska teniserka, tu nema dileme. Naravno, narednih nekoliko godina neće biti lake za nju. Ovo što je Ema postigla sada je neverovatno. Nadam se da će uraditi još velikih stvari u karijeri. Ako ikada ona ili njena porodica žele da popričaju sa mnom, uvek ću biti tu. Ali ne želim da budem taj lik koji će posle svakog poraza davati svoje mišljenje o tome šta je trebalo da uradi drugačije ili ne jer to nije korisno za nju – istakao je iskusni teniser.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke