"Novak će oboriti rekord i po broju gren slemova, pa da vidim šta će onda da izmisle"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.03.2021.
22:27
Izvor: Sportske.net

Za legendarnog selektora naše reprezentacije nema boljeg u istoriji tenisa već sada.

EPA-EFE/JAMES ROSS
EPA-EFE/JAMES ROSS

Povezane vesti

Od sutra je Novak Đoković čovek sa najviše nedelja na broju 1 na ATP listi, pretiče Rodžera Federera na tom mestu i jedan parametar koji gledamo kada komentarišemo najbolje svih vremena je - zaokružen. 

Drugi je broj titula na gren slemovima, Novak ih ima 18, ispred su Rafa i Rodžer sa po 20 titula. 

Može li Novak da ih pretekne?

To je komentarisao i Bogdan Obradović za TV arenasport, nekadašnji selektor naše Dejvis kup reprezentacije koji veoma dobro poznaje Novaka. 

"Ja sam rekao da će za pet godina biti isti ovakav, neće se ništa menjati na njemu sem majice i patika. Za pet godina će igrati 20 gren slemova, a da li može da osvoji, pa naravno da može bar pet", rekao je Bogdan Obradović koji ne sumnja da će Novak biti najveći po broju gren slemova. 

"Novak će i taj rekord da obori. Mene interesuje šta će onda da izmisle, da li su mu boje očiju zelene ili crne. Nešto će da smisle, ali Novak je najveći svih vremena", rekao je Bogdan Obradović.

On je dodao i da će Novak lako doći i do 400 nedelja na vrhu ATP liste. 

Podsećamo, Novak počinje 311. nedelju kao prvoplasirani na ATP listi, Federer ostaje na 310 i izvesno je da se više neće vraćati na prvu poziciju imajući u vidu njegove godine i činjenicu da je smanjio broj turnira i ove godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Sunday, 07.03.2021
22:57

Federer je po stilu, po talentu i po lakoci dominacije ono sto je Ali u boksu i Dzordan u kosarci. Svaka cast Novaku, on prosto umije da prebacuje lopticu na protivnicku polovinu i ima mentalnu snagu, ali ce Fedex uvijek biti sinonim za tenis.