Definitivno, Vlahović odbio da ode iz Fiorentine!

Autor: Boris Jovanović
petak 21.01.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

On ne odustaje od svojih planova...

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Dušan Vlahović ne želi da ode. Tačnije, on je prema rečima Džoa Baronea odbacio svaku mogućnost da bude prodat ove zime. 

"Mi slušamo ponude, ništa nije dogovoreno, ima interesovanja iz Engleske, ali fudbaler ne želi da ode. Ni njegovi menadžeri ne žele da pregovaraju, ni oko novog ugovora, ni oko transfera ove zime", gorak je bio Barone koji je desna ruka predsednika Komisa.

Priča se i da je Arsenal povećao ponudu na 60 miliona plus Toreiru, da bi Fiorentina to prihvatila, ali i da je nemoćna, jer Vlahović hoće da sačeka leto.

Nije ni tajna da je njegova želja ostanak u Italiji (čitaj Juventus) ili eventualni odlazak u Španiju. Juve bi ponudi 35 miliona evra plus Kuluševskog, ali malo je verovatno da će to Toskanci prihvatiti, pogotovo ne ove zime. Šveđanin je kupljen za 40 miliona, ali posle neubedljivih 18 meseci, cena mu je pala, mada za njega ima interesovanja iz PL. Juve čeka, kada Vlahović bude ušao u poslednju sezonu ugovora, Fiorentini će goreti pod nogama.

Jer, Srbin je raspoložen da ostane do leta 2023. i onda odšeta kao slobodan igrač što bi bio košmaran scenario za Fiorentinu. U sličnim situacijama su se nalazili kada su Bernadeski i Kjeza odbili da potpišu novi ugovor i na kraju su završili u Juventusu.

Komiso će, makar je tako obećao, učiniti sve da Vlahović ne završi u Torinu, ali u krajnjem slučaju pita se igrač. Sve u svemu za sada pravi Gordijev čvor, niko ne veruje da bi Juventus i Fiorentina mogli da se dogovore u preostalih 10 dana prelaznog roka i da bi Vlahović već od februara mogao da predvodi napad "Stare Dame".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke