Florentino Perez i ključan razgovor sa igračima Reala - Dolazi li Mbape?

Autor: Nemanja Janošev
subota 21.05.2022.
00:03
Izvor: Sportske.net

Igra nerava, istine i laži. Ko će na kraju biti pobednik?

EPA-EFE/Ian Langsdon
EPA-EFE/Ian Langsdon

Povezane vesti

Predsednik Real Madrida Florentino Perez navodno je rekao svlačionici nakon završetka utakmice sa Betisom u petak da Kilijan Mbape neće doći u klub, preneo je španski novinar Giljem Balagu.

Pritisci postoje sa svih strana u vezi sa odlukom koju će Kilijan Mbape u narednim danima doneti. Stoga možemo pretpostaviti da pojedini mediji bliski PSŽ-u, a Balagu je jedan od njih, imaju indicije da poremete potencijalni transfer.

Posebno jer znamo da bi ova vest mogla biti "novinarska patka" budući da je Florentino Perez juče primećen u Beogradu gde njegov košaraški klub igra fajnal-for Evrolige. No, nije isključeno da je Perez tokom današnjeg dana otputovao natrag za Madrid, ali je malo verovatno da je učinio tako nešto jer će se Real boriti za trofej Evrolige u subotu.

Sve opcije su uključene, a Giljem Balagu kaže da je Perez ove večeri saopštio igračima Reala u svlačionici da im Kilijan Mbape u ovom klubu neće biti saigrač od leta.

"Hajde da vidimo šta će Kilijan Mbape reći pre nego što ozvaničimo bilo šta", dodao je Balagu.

Balagu je takođe blizak i Barseloni. Piše za "Sport", medij koji je u vlasništvu Đordija Bartomeua i vrlo je moguće da je ova objava za cilj imala da uzdrma čitavu situaciju oko Kilijanovog prelaska u Real. No, sačekajmo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke