Gotovo! Stiglo prvo VELIKO pojačanje u Barselonu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 13.05.2021.
10:52
Izvor: Sportske.net

Kum ili Kun, svejedno je...

Twitter/FC Barcelona
Twitter/FC Barcelona

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Barsa je dovela pojačanje.

Postignut je dogovor sa Kunom Aguerom i biće objavljen posle završetka finala Lige šampiona u Portugalu, krajem meseca.

Aguero je spreman da se odrekne velike plate kako bi zaigrao za Barselonu sa svojim kumom i najboljim prijateljem Leom Mesijem.

Naime, pričalo se da će Argentinac ostati u Engleskoj, međutim, on je čekao ponudu Barse, ima 33 godine, mnogo iskustva, ako bude spreman biće ogromno pojačanje za Katalonce. 

U Sitiju je njegova plata bila 12 miliona evra, sada će biti manja, ali svejedno, vraća se posle 10 godina u Španiju gde je igrao za Atletiko. U PL je osvojio pet titula prvaka za decveniju, postao klupska legenda, dao je 258 golova u 338 mečeva za "Građane" i daleko je najbolji strelac u istoriji Mančester Sitija. 

Barselona ima samo jednog klasičnog napadača, Danca Brajtvajta, ali on je osuđen na epizode i napustiće klub ovog leta. I dalje mediji tvrde da klub nije odustao od Halanda, ali da bi skupili novac, potrebno je da prodaju pet ili šest igrača, Dembelea, Pjanića, nekog od štopera, klub bi trebalo da napusti i Trinkao, kao i Kutinjo. Sve to neće biti lako jer imaju velike plate, a tržište nije veliko i manje je novca u opticaju zbog pandemije.

Ipak, za početak Kun Aguero i štoper Garsija iz Sitija su dobri poslovi. Ostaje da se vidi ko će biti trener, pominjan je Krojf koji je bio viđen za ulogu direktora, ali se priča da ne može da ode iz Šenžena do decembra.

Videćemo šta će rešiti Laporta, Ćavi je produžio ugovor sa Al-Sadom, Gvardiola se sigurno neće vratiti. Mnoge ne bi čudilo ni da Kuman preživi još sezonu u nedostatku rešenja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke