Grizman prelomio, Barsa nemoćna!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 22.07.2021.
10:52
Izvor: Sportske.net

Francuz se vratio u klub, stav veoma jasan...

Twitter/FC Barcelona
Twitter/FC Barcelona

Povezane vesti

Situacija je izgleda nerešiva. 

Naime, kako piše "L'Ekip", Antoan Grizman nema nameru da napusti Barselonu. On jeste bio zagrejan za povratak u Atletiko, ali to je propalo, niti je Barsa zainteresovana za Saula, niti bi on smanjivao platu, gleda ka PL.

Sada su se Katalonci okrenuli Sitiju, pokušavajući da naprave trampu i zamene Grizmana za Bernarda Silvu i novac, ili eventualno Laporta, ali "Malom Princu" ne pada na pamet da ide u Siti. 

On ne razume zbog čega bi trebalo da izađe u susret Barsi i da napusti klub, ako to učini, učiniće pod svojim uslovima. Drugim rečima, ne želi u Englesku, ali ni u Juventus koji se pominjao kao destinacija. To je i nerealno jer Italijani nemaju novca za njegovu platu.

Grizman košta Barselonu 36 miliona bruto, sada je plaćeniji i od Mesija koji je smanjio ugovor, stigli su Depaj i Kun, pa još ako se oporavi Fati, Francuz nije baš siguran za mesto u timu.

Ali, ne haje, počeo je da trenira, plan je da ostane, na kraju krajeva, ako se gledaju brojke dao je 21 gol prošle godine i imao 13 asistencija. 

Grizman je priznao da je pogrešio kada je napustio Atletiko, navodno se žalio prijateljima, Barsa ga je nudila i u zamenu za Žoao Feliksa, ali je Simeone to odbio. On bi prihvatio Grizmana nazad, ali svakako ne bi menjao budućnost kluba za Francuza koji će napuniti 31 godinu narednog marta. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke