Krčka se u Bajernu, "Braco" dobio "rat"?!

Autor: Stefan Matić
petak 09.04.2021.
23:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će doći do izvesnog završetka saradnje.

EPA/ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL
EPA/ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL

Povezane vesti

Sukob na liniji Hansi Flik - Hasan Salihamidžić ne prestaje. 

A posle današnje konferencije deluje sve izvesnije da će jedan morati da napusti klub. Sa obzirom da je "Braco" u bordu direktora, Flik bi mogao biti taj koji pakuje kofere i to zbog nepoštovanja hijerarhije. 

Sve je počelo po povratku sa Svetskog prvenstva za klubove. Danas su nemački mediji još ubeđeniji u rastanak zbog Flikovog ponašanja na pres-konferenciji uoči utakmice sa Union Berlinom. Nemački trener je tvrdoglavo dobijao da da pozitivan ili negativan odgovor na pitanje da li odlazi po kraju sezone. 

"Već sam oko osamnaest meseci u ovom poslu i imam tim koji se razvio. Apsolutno smo fokusirani na naš posao. Važno je da se držimo zajedno" 

Kada je upitan zašto pored igrača i stručnog štaba ne hvali čelnike Bajerna izjavio je kako je sve već rečeno, ali je napomenuo i da je tim bio kvalitetniji prošle sezone u odnosu na ovu. 

Flik ima ugovor do 2023. godine sa Bavarcima, pobedom nad timom iz Berlina bi napravio veliki korak ka odbrani Salatare. Već mesecima se spekuliše kako će Flik naslediti Joakima Leva na kormilu reprezentacije Nemačke posle Evropskog prvenstva.

Iz dana u dan to deluje sve logičnije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke