Murinjo obožava Srbina - Uprava mu ne dozvoljava da ga dovede!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 17.05.2022.
20:15
Izvor: Sportske.net

Dolazak na čekanju?

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Trener Rome Žoze Murinjo želi da dovede srpskog fudbalera Nemanju Matića, ali u klubu imaju sumnje u vezi sa transferom, preneli su danas italijanski mediji.

Matiću na kraju sezone ističe ugovor sa Mančester junajtedom i kao slobodan igrač može da traži novi angažman.

Srpski fudbaler je 2017. godine iz Čelsija prešao u Junajted za 44,7 miliona evra, ali ove sezone nije imao veliku minutažu. Igao je u 32 utakmice i imao je četiri asistencije.

List "Gazeta delo Sport" preneo je da je Matić prvi izbor trenera Murinja, koji želi da pojača vezni red. Međutim, pojedini izvori nagovestili su da u upravi kluba ne misle da je 34-godišnji fudbaler pravo rešenje.

Kako se navodi, njegove godine i opšta fizička pripremljenost su zabrinjavajući, posebno imajući u vidu da Matić traži platu od pet miliona evra po sezoni.

Matić je kod Murinja odigrao više utakmica nego kod bilo kog drugog trenera - 159, igrajući za Čelsi i Mančester junajted.

Ako uprava "Vučice" ima dilemu oko dovođenja srpskog internacionalca, to nije slučaj sa drugim velikim transferom. Argentinac Paulo Dibala dobio je sva "zelena svetla" i biće prva meta Rimljana u letnjem prelaznom roku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke