Ronaldo u Barsi?! Da, moguće je!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 05.07.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to transfer bio!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je devet godina proveo u Madridu noseći dres Reala. Portugalac je na "Bernabeu" doneo četiri titule Lige šampiona, odigrao blizu 300 utakmica i postigao 311 golova. 

Nakon nepune decenije u Madridu, 2018. godinde prešao je u Juventus, da bi se prošle godine vratio u Mančester junajted. 

Ronaldo se, zajedno sa Junajted, mučio prošle sezone, "crveni đavoli" nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, pa je jednom od najboljih igrača na svetu "prekipelo". Iskusni, 37-godišnji napadač želi da ode iz Mančestera, a ovih nedelja se povezivao sa Juventusom, Čelsijem i Bajernom.

Kako javlja ugledni španski "AS" Ronaldo bi karijeru mogao da nastavi, ni manje ni više, nego u Barseloni. Njegov menadžer Žorž Mendeš sastao se sa predsednikom Barse Đoanom Laportom i navodno ponudio svog klijenta Kataloncima.

Barsa je prošle godine pokazala interesovanje za dovođenje Ronalda, ali od toga nije bilo ništa. Možda je sada prava prilika, posebno ako se izjalovi toliko iščekivani posao sa Robertom Levandovskim.

Videćemo da li Ronaldo uopšte i želi u redove najvećeg Ralovog suparnika, ako se kockice poklope, mogli bismo da imamo transfer bombu leta.

Odlazak Ronalda sa "Old Traforda" mogao bi da bude veliki udarac za Junajted. Pitanje je kako bi se Ten Hagov tim snašao bez najveće zvezde, pa bi mesto u TOP 4 bilo upitno. AdmiralBet nudi opkladu da "crveni đavoli" neće biti u četiri najboljih Premijer lige, kvota je dobra, probajte.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke