Brejdi ne razmišlja o penziji

Autor: Stefan Matić
subota 16.07.2022.
08:10
Izvor: Sportske.net

Legendarni NFL nije blizu novog povlačenja.

AP Photo/David J. Phillip
AP Photo/David J. Phillip

Povezane vesti

Tom Brejdi uskoro puni 45 godina. 

Jedan od najvećih igrača ikada u američkom fudbalu je u intervjuu za američke medije priznao da razmišlja o penziji, ali i dao nam nadu da ćemo gledati u narednim godina,a. 

"Stvarno ne znam kada ću završiti sa igranjem. Rekao bih da je to godina po godinu. Da li bi ova mogla biti moja poslednja godina? Apsolutno. Mogu li da promenim razmišljanje? Apsolutno. Jasno mi je da nemam još pet godina pred sobom. Želim da to uradim na moj način. Želim da dam sve od sebe i da vidim gde sam. Moje telo se oseća dobro. Imao sam dosta teških povreda tokom godina, ali ako stvari idu lagano i pobedimo, to bi bilo odlično", rekao je Brejdi. 

Podsetimo, tokom februara Brejdi se jeste zvanično penzionisao, ali je onda četrdesetak dana kasnije ipak odlučio da se vratio u Tampa Bej Bakanirse. 

"Doneo sam odluku u momentu i osećao sam da je to prava stvar za tim. Treba vam vreme da planira. Tokom razgovora sa Brusom (Arijans, prethodni trener tima), Džejsonom (Liht, generalni menadžera) i mojom ženom, shvatio sam da i dalje mogu igrati i takmičiti se", izjavio je Brejdi. 

GOAT nastavlja da ruši granice američkog fudbala. 

Ne propustite