NFL tipovi - Bengalsi su najveće razočaranje

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 15.09.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Tipovi za NFL.

Povezane vesti

Druga nedelja NFL sezone nam donosi još više uzbuđenja pa je zato AdmiralBet pripremio odlične kvote i specijale za naredni vikend. U našoj kladionici imate jedinstvenu priliku da se kladite na bacanja, hvatanja i trčanja NFL igrača!

50167 Baltimore Ravens – Las Vegas Raiders h1 -8.5 (1.90)

Ove nedelje Gardner Minšu i Rejdersi dolaze na M&T stadion na noge Lamaru i ekipi Rejvensa. Rejdersi ulaze u ovaj meč posle teškog poraza prošle nedelje od Čardžersa 22:10. Kvoterbek Minšu i njegov napad će morati da se trgnu. Prošle nedelje se Minšu mučio ofanzivno što zbog dobre odbrane protivnika što zbog slabije pas igre i sigurno će pokušati da ispravi greške.

Sa druge strane ekipa Rejvensa i Lamar Džekson takođe žele da zaborave tesan poraz od Čifsa 27:20 na otvaranju nove sezone. Uprkos dobroj igri svog kvoterbeka odbrana Rejvensa nije mogla ništa ozbiljnije da uradi protiv šampiona. Sigurno će pokušati na svom terenu da pokažu dominaciju i da zbog svog odličnog napada postignu dosta poena.

Baltimor bi trebalo da slavi i da pokrije hendikep. Projektovani rezultat 30:17.

50165 Tennessee Titans – New York Jets 2 (1.55)

Džetsi u nedelju gostuju Tajtansima na Nisan stadion u Nešvilu. Posle poraza u San Francisku gde su imali samo 266 jardi, ukupno a dozvolili su Fortinajnersima 401 jard, Aron Rodžers i kompanija žele prvu pobedu u sezoni. Loše veče kvoterbeka Džetsa rezultiralo je samo jednim bačenim tačdaunom i jednom presečenom loptom. Znajući ko je i šta je Rodžers, sigurno će učiniti sve da odigra mnogo bolje.

Tajtansi u drugu nedelju ulaze posle razočaravajućeg poraza od Bersa. Kvoterbek Levis je imao dobar učinak sve do kraja prvog poluvremena gde je njegova ekipa vodila 17:3. U drugom poluvremenu njegov napad se raspao a on nestao sa terena a koliko su loši bili govori činjenica da je odbrana Bersa postigla dva tačdauna.

Njujork Džetsi u utakmicu ulaze kao favoriti imajući u vidu kakvu ekipu imaju, Tajtansi su ove sezone neka nova ekipa i biće potrebno vreme da se sve kockice slože. Džetsi bi trebalo da dobiju meč. Projektovani rezultat 17:27.

50166 Washington Commanders – New York Giants 1 (1.81)

Prvo gostovanje Džajantsa u sezoni ih vodi u Merilend kod Komandersa. Katastrofalni Džajantsi su u prvoj nedelji izgubili sa 22 poena razlike. Odbrana je bila jako loša i dozvolili su 28 poena i 312 jardi dok je napad imao svega šest poena. Daniel Džouns je potpisao novi ugovor, ali ne vidi se nikakav napredak u igri.

Komandersi nisu bolje prošli na gostovanju Bakanirsima, poraz, ali ima i ohrabrujućih stvari. Prvi kvoterbek ekipe Džejden Deniels je postigao dva tačdauna trčanjem i imao 184 jardi pasom iz 17 pokušaja. Sa njim u timu ekipa iz Vašingtona ima ' dual threat ' pa će protivnici morati da dobro obrate pažnju. Projektovani rezultat 21:13.

50170 Green Bay Packers – Indianapolis Colts više od 40.5 poena (1.87)

Koltsi dolaze na Lembo Fild. Prošlonedeljni poraz obeležio je povratak kvoterbeka Ričardsona i jako tesna utakmica sa ekipom Teksansa. Entoni Ričardson je ima 212 bačenih jardi i 2 tačdauna, bio je i najbolji trkač u svojoj ekipi sa 56 istrčanih jardi. Oko sebe ima odlične hvatače i jednog od boljih trkača i sigurno je da će postizati dosta poena.

Pekersi u drugu nedelju ulaze izuzetno oslabljeni, kvoterbek Džordan Lav je povređen i predviđa se pauza od par nedelja. Sa ovom informacijom sve izgleda drugačije, bez njega na terenu Pekersi su nešto sasvim drugo imajući u vidu da će ih na meču predvoditi Malik Vilis. U istorijskoj utakmici u Brazilu izgubili su tesno, ali bez Lava zeleno-žuti će imati mnogo poteškoća. Da je kvoterbek spreman ne bismo imali dilemu ali ovako dajemo prednost Koltsima. Možda su ipak najbolja opcija plus poeni, margina je na 40.5.

50168 Dallas Cowboys – New Orleans Saints više od 46.5 poena (1.88)

Sveci iz Luizijane gostuju u najfudbalskijoj državi u Americi. Posle ubedljive pobede nad ekipom Pantersa sigurno ne žele da se tu zaustave ali će protiv sebe imati Daka Preskota. Napad je funkcionisao besprekorno što 47 postignutih poena dovoljno govori. Odbrana je dozvolila svega 193 jardi i opravdala je ulogu jedne od boljih u ligi.

Dalas predvođen Preskotom, Eliotom i Lembom deluje da na svakoj utakmici može postići preko trideset poena. U prvoj nedelji, ,iako je potpisao novi ugovor, Si Di Lemb nije mnogo pokazao, verumemo da će to nadoknaditi u drugoj nedelji.. Jedini problem za Kauboje u prethodnoj utakmici je bio taj što je odbrana dozvolila tri obaranja svog kvoterbeka. Ako pogledamo napade obe ekipe sigurni smo da će biti dosta poena. Očekujemo pobedu Kauboja sa jednim posedom razlike 31:23.

50174 Minnesota Vikings – San Francisco 49ers h1 5.5 (1.93)

Mineapolis će biti domaćin jedne od najzanimljivijih utakmica ove nedelje. Svi su bili skeptični nakon odluke da Sem Darnold predvoditi napad Vikinga, ali je on utišao kritičare. Odlična igra i 208 bačenih jardi uz par tačdauna, uz pomoć najboljeg hvatača lige Džefersona doneli su ubedljiv trijumf protiv Džajantsa.

Fortinajnersi su u poslednjoj utakmici prve nedelje lako izašli na kraj sa Džetsima i to bez najboljeg igrača Mekerfrija. Kristijan Mekefri neće biti u timu i ove nedelje, ali to ne brine previše trenera Šenahana koji samouvereno ulazi u ovaj meč. Ovo je jedan od težih mečeva za prognoziranje jer su Vikinzi kod kuće jako dobra ekipa. Hrabriji mogu da probaju sa pobedom Minesote na sjajnu kvotu, moguća opcija je i da ostanu ispod hendikepa.

50175 Kansas City Chiefs – Cincinnati Bengals 1 (1.43)

Branioci titule nisu razočarali i počeli su uspešno novu sezonu. Mahoms je bio odličan sa 290 bačenih jardi što ga je učinilo najboljim paserom u istoriji Čifsa. Njega su pratili hvatači Vorti i Rajs sa po postignutim tačdaunom. Odbrana Čifsa je prošle sezone dozvoljavala svega 17 poena po utakmici i bila druga u čitavoj ligi i sigurno planira da nastavi tako.

Najveće razočarenje prve nedelje su Bengalsi. Džo Berou je potpuno podbacio sa 164 bačenih jardi, najbolji hvatač Čejs je imao svega 62 uhvaćene jarde. Bez prvog trkača Miksona njihov igra trčanjem je rangirana kao 29. od mogućih 32. Očekujemo da se Bengalsi trgnu, jer ne igra se svaki dan protiv šampiona ali to neće biti dovoljno za pobedu.

50177 Denver Broncos – Pittsburgh Steelers manje od 36.5 poena (1.90)

Stilersi su sezonu otvorili pobedom i to bez postignutog tačdauna na gostovanju Falkonsima. Nađi Heris je bio najbolji na meču sa 70 istrčanih jardi. Kada pogledamo da je ekipa Bronkosa dozvolila 146 jardi trčanjem jasna je filozofija Stilersa za ovu utakmicu.

Predvođeni ruki kvoterbekom Boom Niksom ekipa Bronkosa je pretrpela prvi poraz u sezoni. Ekipa je postigla samo jedan tačdaun i to baš preko Niksa dok je odbrana odigrala jako dobru utakmicu i uspela da napravi dva sejftija. Dve jake odbrane, minus poeni su prva opcija.

50178 Houston Texans – Chicago Bears h1 -6.5 (1.95)

U svojoj prvoj profesionalnoj utakmici u NFL-u Kejleb Vilijams se nije obrukao, niti proslavio. Za svoju prvu pobedu može da zahvali fenomenalnoj odbrani koja je postigla dva tačdauna. Sigurno je da će Vilijams pružiti mnogo bolju partiju u sledećem meču, samo nije lako u Teksasu.

Ruki godine i kvoterbek Teksansa, Si Džej Straud, je uveren u pobedu svoje ekipe jer je konačno sve došlo na svoje mesto. Konekcija sa hvatačima je besprekorna, to je njegovo najjače oružje.

Ako gledamo trenutni odnos snaga, ali i činjenicu da Čikago nije impresionirao, verujemo da će ekipa iz Teksasa pobediti i pokriti hendikep.

50191 Philadelphia Eagles – Atlanta Falcons 1&manje od 47.5 poena (2.49)

Monday night fudbal je uvek zanimljiv. Iglsi su prošli vikend u uzbudljivoj utakmici savladali ekipu Pekersa i tako se upisali u istoriju NFL, jer je meč odigran u Brazilu, prvi put na tlu Južne Amerike. U tesnoj pobedi 34:29 dominirao je trkač Sekvon Barkli sa tri postignuta tačdauna. Igra po zemlji je bila fenomenalna i sigurno da će glavni trener Nik Sirijani nastaviti sličnim stilom.

Falkonsi su uspeli nemoguće, izgubili su utakmicu bez primljenog tačdauna. To ne mora da bude tako loše jer govori da je njihova odbrana odigrala izuzetnu utakmicu. Kvoterbek Kirk Kazins je u novom dresu razočarao, imao je svega 155 jardi i jedan tačdaun. Atlanta je jedna od ekipa koja bi mogla da svima pomrsi račune mada to nije tako izgledalo na otvaranju sezone.. Bidžan Robinson kao zvezda tima mora mnogo više terena da osvaja trčanjem ali granitna odbrana Iglsa to neće dozvoliti. Sve osim pobede Iglsa bilo bi iznenađenje…

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak