Sedam Drejkovih PSIHOTIČNIH opklada na Super Boul, da li ga poslušati?

Autor: Boris Jovanović
petak 10.02.2023.
10:07
Izvor: Sportske.net

Izgubio je milione ove zime, vreme za vađenje?

screenshot: Twitter
screenshot: Twitter

Povezane vesti

Kada god je klađenje u pitanju, Drejk je tu, bilo da su u pitanju sportovi o kojima ne zna ništa, bilo da je NFL gde je imao pogodaka. I gde ćete bolju priliku od Super Boula u nedelju da se kladite.

Kako je rekao, napravio je nekoliko psihotičnih opklada za blizu miliona dolara. 

Prva je na Kanzas protiv Filadelfije koja je blagi favorit pred meč u Arizoni. Kanadski reper misli suprotno, "uzeo" je Čifse na kvotu 2.11 (uključujući i produžetak).

Ta kvota je na AdmiralBetu 2.12. Inače Drejk se na pobedu Kaznasa kladio sa 700 000 dolara.

Šta su ostale opklade?

Po 50 00 na Patrika Mahomsa i Smit-Šustera da će prvi napravi tačdaun za Čifse. Kladio se i da će Čifsi dobiti svaku četvrtinu, na to je stavio 30 000, zatim da će Trejvis Kels biti MVP finala, kao i da će dobitnik nagrade biti "tajt end". Nikada nijedan igrač sa te pozicije nije bio najbolji u Super Boulu!

Prošlog meseca je Drejk bio u profitu milion, kada je Kanzas u finalu AFC tukao Bengalse, Izgubio je novac na Argentinu u finalu Mundijala, takođe milion, Mesi i Gaučosi su osvojili titulu, ali se reper kladio na pobedu Južnoamerikanaca u regularnom delu.

Uz to u novembru je "pukao" čak dva miliona dolara u UFC borbi kada je stavio novac na Adesanju protiv Aleksa Pereire. Verovatno znate, Pereira je dobio nokautom u petoj rundi.

Ako Drejku prođu sve opklade što je malo verovatno, bio bi na dobitku 4.5 miliona dolara! Ali i da samo Kanzas dobije, profit će biti oko pola miliona. 

Naravno kompletna ponuda Super Boula je na admiralbet.rs OVDE, a pogledajte i šta možete da igrate od specijala. 

Ne propustite