Vreme je da Remsi prorade, derbi u Filadelfiji!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 16.10.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se NFL liga.

LA Rems
LA Rems

Povezane vesti

Sezona u NFL ligi se zahuktala. U nedelju je na programu 11 mečeva, a u ponedeljak rano ujutru po našem vremenu  jedan, a mi smo vam izdvojili pet na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Kanzas Siti Čifs – Bafalo Bils

Duel dve sjajne ekipe koje imaju skor 4-1. Bilsi su ostali desetkovani posle meča sa Delfinima, ali su ostvarili trijumfe nakon tog poraza, što i nije čudo, s obzirom na to da imaju fantastičnog QB Alena. Sa druge strane četa Endija Rida ne blista, ali ima skor koji ih ostavlja u trci za najveće domete. Patrik Mahoums takođe nije na svom nivou, ali igra dovoljno dobro da još uvek vodi tim pobedničkim kolosekom. U ovom meču bi trebalo očekivati puno poena.

Los Anđeles Rems – Karolina Panters

Prošlogodišnji pobednici Superbola igraju jako loše ove sezone, ali su veliki favoriti protiv Pantera.

Panterima nije pomogao dolazak Mejfilda iz Braunsa, a raning bek Mekefri je van forme, uz to i previše sklon povredama.

Čini se da će tandem Stenford-Kap biti dovoljan za rutinsku pobedu Remsa.

Njujork Džajants – Baltimor Rejvens

Četa iz Njujorka deluje sjajno posle mnogo godina. Uvek su imali dobru odbranu, a sada su u vidu QB Džonsa konačno dobili pravu uzdanicu, koji uz Barklija sigurno vodi  Divove ka plej-ofu.

Gavranovi sa druge strane igraju po principu toplo-hladno. Lamar Džekson nema vrhunskog risivera, pa mora da se osloni na raning bekove i svoje trčanje, a na taj način je dosta lak za čitanje, što ne obećava plasman u plej-of.

Ovde bi mogli da vidimo puno poena.

Majami Delfins – Minesota Vikings

Delfini su ostali bez startnog kvotera Tue, a prošlog vikenda i bez Tedija Bridzvotera, tako da će biti u velikom problemu protiv sjajnih Vikinga, koje maestealno vodi Kirk Kazins, uz veliku podršku RB Kuka i WR Džefersona, koji je imao neverovatnih 154 uhvaćenih jardi protiv Bersa.

Minesota ima sve što je neophodno da ovaj susret reši u svoju korist.

Filadelfija Igls – Dalas Kaubojs

Jedan od najvećih rivaliteta u NFL-u i sudar divizijskih rivala u “Sandej najt” meču.

Filadelfija po treći put u istoriji ima start sa svih pet pobeda. Maestralno igra QB Hrts, koji igru prilagođava protivniku.

Čas ide trčanje odličnog Sandersa, čas su meta risiveri Braun i Smit, a kada zagusti tu je i Gedert. Odbrana je bolja nego inače, pa Fila sigurno gura ka plej-ofu.

Dalas igra fantastično, s obzirom da sve vreme nastupa bez Daka Preskota, ali ga sjajno menja Kuper Raš, koji vodi Kauboje uz pomoć Eliota i Lemba.

Ipak, kada se sagleda sve do sada učinjeno i viđeno, Filadelfija je ovde favorit za pobedu.


Kompletnu ponudu AdmiralBeta za NFL možete pogledati OVDE.

Ne propustite