Anić: "Glavni cilj je norma za SP"

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.05.2017.
23:45
Izvor: Beta

Srpski atletičar Lazar Anić rekao je danas da je mu je glavni cilj u letnjem delu sezone da ispuni normu za Svetsko prvenstvo u Londonu.

BETAPHOTO/Atletski savez Srbije/DS

Povezane vesti

Srpski atletičar Lazar Anić rekao je danas da je mu je glavni cilj u letnjem delu sezone da ispuni normu za Svetsko prvenstvo u Londonu.

Finalista skoka udalj na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Beogradu nalazi se, sa ostalim članovima reprezentacije, na pripremama u Nikoziji, na Kipru.

"Pripreme teku po planu, sve što je trebalo da se odradi do sad odradjeno je onako kako treba. Zdrav sam i to je veoma važno održati u ovom periodu. Fokus priprema su tehnika i brzina i to je ono što želimo da popravimo kako bismo bili spremni da ove godine konstantno skačemo veoma daleko", rekao je Anić, prenosi Atletski savez Srbije.

Anić je najbolji rezultat zabeležio je na EP u Beogradu kada je doskočio do 7,98 metara.

Norma u skoku udalj za šampionat sveta iznosi 8,15 metara i toliko će biti potrebno da srpski atletičar skoči kako bi se našao medju 32 takmičara u Londonu.

"Ove letnje sezone ću imati veliki broj takmičenja i veliki broj šansi za ispunjenje norme za SP u Londonu što je naš glavni cilj", rekao je on.

Svetsko prvenstvo u Londonu održaće se od 4. do 13. avgusta.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.