I Blanka Vlašić u Beogradu: ''Srbi, srećno u Riju!''

Autor: Beta Beta
utorak 01.03.2016.
21:04
Izvor: Beta

Hrvatska skakačica u vis Blanka Vlašić rekla je danas u Beogradu da atletika u Srbiji raste iz godine u godinu i poželela je srpskim takmičarima puno uspeha na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Vlašićeva  je prisustvovala otvranju atletske dvorane u Beogradu, kao i mitingu "Serbian Open Indoor".

"Jako mi se sviđa dvorana, jako je lepa i zaista je ovo jedan iskorak za srpsku atletiku. Žao mi što nisam nastupala danas, ali se nadam da ću to da nadoknadim sledeće godine. U svakom slučaju, čestitam od srca, baš sam srećna što sam prisustvovala ovom mitingu", rekla je Blanka Vlašić novinarima u Beogradu.

"Raste vam atletika svake godine i to je odlično. Nadam se da ćete imati puno uspeha u Riju", dodala je ona.

Hrvatskoj rekorderki u skoku u vis, dvostrukoj svetskoj šampionki i osvajačici drugih najviših odličja s mnogobrojnijih takmičenja, operativnim zahvatom je nedavno u Finskoj uklonjen deo kosti koji joj je iritirao Ahilovu tetivu.

"Sutra je tri nedelje od operacije, doktor je jako zadovoljan kakva je situacija, rana dobro zarassta i sad ćemo krenuti s malo intenzivnijom rehablitacijom. Nadam se da će sve biti na vreme, da se mogu pripremiti za Rio. U Riju ciljamo na najviše, pa šta Bog da", rekla je Vlašić.

Atletski miting u Beogradu ispratio je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

"Do sam smo se na daljinu podržavali, a sada smo se i upoznali. Jako ga cenim kao sportistu i kao osobu, jedan je od jačih karakreta u svetu sporta i uzor mladim sportistima tako da mi je bila velika čast", rekla je Blanka Vlašić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.