Suspendovan sertfikat za Beogradski maraton, hoće li biti održan?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.02.2017.
17:54
Izvor: Beta

Šef odeljenja Komunikacija Evropske atletike (EA) Džejms Maligen potvrdio je danas da je "Running for all" sertfikat za Beogradski maraton zbog dugovanja suspendovan do daljeg.

BETAPHOTO/EMIL VAS/EV
BETAPHOTO/EMIL VAS/EV

Povezane vesti

"Evropska Atletika je u septembru prošle godine postala svesna da postoje odredjeni problemi u vezi sa dugovanjima Beogradskog maratona. Tada smo suspendovali podršku i promociju trke sa naše strane. Takva je situacija sve od septembra, a sada smo Beogradski maraton izbrisali i iz Kalendara EA predstojećih dogadjaja. I suspenzija dalje promocije od strane Evropske atletike, ali i nenavodjenje trke u Kaledndaru ostaju na snazi sve dok ne dobijemo čvrste dokaze da su problemi rešeni", rekao je za N1 Maligen.

"Čekamo povratnu informaciju Beogradskog maratona, a rok je kraj februara”, dodao je on.

Beogradski maraton je prethodno saopštilo da su "dugogodišnji, osvedočeni neprijatelji Beogradskog maratona obavestili domaću javnost o finansijskim problemima koje ima preduzeće Beogradski maraton - zbog čega mu je, navodno, Evropska atletika oduzela licencu".

Iz preduzeća Beogradski maraton poručili su da uz potpunu saglasnost i po dogovoru sa Evropskom atletikom, rešavaju postojeće probleme, te da samo održavanje događaja nije dovedeno u pitanje.

Iz Beogradskog maratona su najavili da će taj dogadjaj biti održan 22. aprila 2017.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pedjaban
Monday, 06.02.2017
20:06

nije ni čudo,s obzirom ko je glavni,duguje,nema kog nije zavrnuo,poznato je to nama iz atletike odavno,samo izgleda da ima jaku zaleđinu,e moja jevropo,ne čekaj na nas