Veliko interesovanje za 'Beogradski maraton'

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
00:37
Izvor: Beta

Organizatori Beogradskog maratona poručili su da se već u prvoj nedelji za učešće u trci prijavilo više od 400 takmičara što je pokazatelj velikog interesovanja.

Povezane vesti

Dorektor Beogradskog maratona Dejan Nikolić rekao je da vlada veliko interesovanje za tu trku, pošto se za 12 dana prijavilo više od 400 učesnika iz 25 zemalja.

"Ovo je prvi put u istoriji Beogradskog maratona da je interesovanje iz zemlje i sveta ovako veliko. Za samo 12 dana koliko traje prijavljivanje za ovu manifestaciju, prijavilo se više 400 učesnika iz 25 zemalja", rekao je Nikolić, navodi se u saopštenju Beogradskog maratona.

Prijavljivanje putem interneta za 28. Beogradski maraton, koji će se održati 18. aprila iduće godine, počelo je 12. decembra.

"Važno je istaći da su u pitanju učesnici koji sami plaćaju svoje troškove dolaska i boravka u Beogradu i Srbiji. Beogradski maraton kao događaj postao je izuzetno popularan u svetu milionske trkačke populacije. To je značajno pošto se na taj način u svetu promovišu glavni grad i zemlja kao turističke destinacije", dodao je Nikolić.

Nikolić je naveo da je interesovanje domaćih učesnika tri puta veće nego u istom periodu prošle godine i da su pripreme za trku daleko odmakle, pošto se organizatori trude da manifestacija uvek bude bolja od prethodne.

Beogradski maraton održaće se 18. aprila sledeće godine, a zainteresovani se mogu prijaviti na stranici www.bgdmarathon.org.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.