Vuleta: "Ima dana kada ne ide, dala sam sve od sebe"

Autor: Mladen Heleta
nedelja 05.03.2023.
21:55
Izvor: Sportske.net

Srpkinja osvojila bronzu.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpska atletičarka Ivana Vuleta rekla je da je dala sve od sebe u finalu skoka udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvo u Istanbulu.

Ona nije uspela po četvrti put u karijeru da osvoji zlato na ovom takmičenju i večeras je uzela bronzu.

"Dala sam sve od sebe, al jednostavno ima dana kada vam nešto ide i dana kada ne ide sve po planu. Pokušala sam da uradim sve, bila sam spremna za taj skok, ali šta je tu je, nakon svega ne mogu da ne budem ponosna", izjavila je Vuleta za RTS.

U prvoj seriji Vuleta je skočila 6,76 metara, u drugoj 6,79, a u trećoj 6,66 metara. Ona je u četvrtoj seriji zabeležila 6,77 metara, a u poslednjoj šestoj 6,90 metara.

"Mnogo sam srećna što je današnje takmičenje izgledalo baš ovako. Srećna zbog Džasmin i Larise privatno se družimo i mnogo sam srećna zbog njih, sada kada njih vidim kako izgleda kada osvajate prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom medaljom, nekako i meni prorade emocije. Nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram biti ponosna pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim sa povredom, tako da - dobro je", dodala je ona.

Srbija je takmičenje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu završila sa dve bronzane medalje, nakon što je Elzan Bibić bio treći u trci na 3.000 metara.

Ne propustite