Auto-moto sport uzdrman - "Hamilton se neće vraćati u F1!"

Autor: Nemanja Janošev
petak 24.12.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net

Mislite li da je ovo realno?

 EPA-EFE/Ali Haider
EPA-EFE/Ali Haider

Povezane vesti

Bivši vlasnik Formule 1 Berni Eklston veruje da se Luis Hamilton neće vraćati ovom sportu posle kontroverznog završetka sezone.

Britanac je ostao bez titule u poslednjem krugu poslednje trke u sezoni nakon niza kontroverznih odluka iako je vodio tokom čitavog dvoboja sa Maksom Ferstapenom u Abu Dabiju.

Nakon toga, sedmostruki svetski šampion se nije oglašavao ni u medijima ni na društvenim mrežama. Mercedes je na sve načine pokušavao da dokaže da je Hamiltonu titula ukradena, ali nije bilo vajde.

Šef ekipe Mercedesa Toto Volf najavio je da nemački tim zajedno sa Hamiltonom ide u povratak trona naredne sezone, ali Berni Eklston nije uveren u tako nešto.

"Nisam razgovarao sa Luisom, ali jesam sa njegovim ocem pre nekoliko dana. Odmah sam osetio da ne želi da priča o budućnosti svog sina. Razgovarali smo samo o poslu", rekao je Eklston.

"Ne znam šta se dešava sa Luisom, ali mislim da se neće vratiti. Doživeo je preveliko razočaranje. I to je razumljivo. Možda je sada vreme da ostvari svoj drugi san, sa sedam svetskih titula, koliko ima i Majkl Šumaher".

Hamilton bi sa sedmom titulom šampiona sveta postao jedinstven u svetu Formule 1 i ne bi bilo spora da je najveći vozač u istoriji ovog sporta.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 24.12.2021
14:21

On i pre poslednje trke nije trebao da se nađe u poziciji da se bori za titulu, jer je zaslužio više puta kazne za način vožnje, ali ih nije dobijao, dok je Ferstapen dva puta kažnjavan bezveze