Hamilton najbrži u Meksiku, topi se razlika između njega i Rozberga!

Autor: Beta Beta
nedelja 30.10.2016.
22:11
Izvor: Beta

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je večeras u trci Formule 1 za Veliku nagradu Meksika i na 19 bodova smanjio zaostatak za klupskim kolegom Nikom Rozbergom u generalnom plasmanu.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Hamilton je do 51. pobede u karijeri, a osme u sezoni, od koje druge uzastopne, došao za sat, 40 minuta, 31 sekundu i 402 stotinke i ostao u trci za šampionskom titulom.

Drugo mesto zauzeo je Niko Rozberg, a treći je bio vozač Red Bula Maks Verstapen. a treće mesto je na kraju ipak dodeljeno Sebastijanu Fetelu, jer je Verstapen, koji je treći prošao kroz cilj, kažnjen sa pet sekundi, zbog incidenta u 70. krugu. Verstapen je pao čak na peto mesto, pa je četvrti bio njegov timski kolega Danijel Rikardo.

Bodove su još osvojili Kimi Raikonen iz Ferarija, Niko Hulkenberg iz Fors Indije, vozači Vilijamsa Valteri Botas i Felipe Masa i Serhio Peres iz Fors Indije.

Naredna trka u šampionatu na programu je 13. novembra na stazi Interlagos, za Veliku nagradu Brazila.


Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Monday, 31.10.2016
22:43

Da nije Mercedes duplo jaci od ostalih mislim da bi Rikardo bio ispred Hamiltona i Rozberga,nzm zasto ali mislim da je on fantastican vozac a Verstapen je ogroman potencihal ali mu ne trebaju ove gluposti da radi,moze ppbediti i na pravedan nacin svakako....

avatar
Sunday, 30.10.2016
23:46

Ovaj Verstapen pocinej da ide nanerve. decko kad njemu odgovara oce da mu se svi sklanjaju, ali zato on moze da preseca krivine, blokira druge, menja pravac, udara druge, sve. Klasican mali nabedjeni egoista. Bravo za Hamiltona i iskreno nekako mi j ei sve jednoko ce da uzme, a a Verstapena nikad da ne uzme nijednu titulu, dokel god se ovako ponasa, nije je zasluzio. Nabedjena zvezda, bez imalo sportskog ponasanja. Vettel nije nista bolji. Rikardo najgotivniji realno uz Kimija, Alonsa i ostale, koji zbog slabijih bolida ne mogu do titule.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Sunday, 30.10.2016
23:17

Ajde luise do titule