Nove informacije u vezi sa zdravljem Mihaela Šumahera!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 11.08.2021.
15:50
Izvor: Sportske.net

I dalje je pod velom tajne kako je tačno Šumaher, ali informacije povremeno "isplivaju".

EPA-EFE/OLIVER MULTHAUP
EPA-EFE/OLIVER MULTHAUP

Povezane vesti

Prvi čovek Svetske automobilske organizacije (FIA) Žan Tod izneo je pred javnost nove informacije o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera.

Sedmostruki svetski šampion je u teškom zdrastvenom stanju još od 2013. godine kada je na skijanju na Alpima doživeo nezgodu i pri padu udario glavom o stenu. 

Zna se da je Šumaher dugo bio nepokretan i da je njegovo lečenje iziskivalo mnogo novca. Porodica se trudila da sakrije sve detalje u vezi sa njegovom zdravstvenom situacijom, ali s vremena na vreme se javnosti saopšti kako teče njegov oporavak.

Njegov veoma blizak prijatelj Žan Tod govorio je za nemački "Bild" o Šumaheru, istakavši da njegovo zdravlje napreduje.

"Zahvaljujući predanom radu lekara i njegovoj supruzi Korini, Mihaelovo stanje se poboljšava. Korina je želela da on preživi i preživeo je, ali sa posledicama. Trenutno se bori protiv njih i nadam se da će se stvari malo po malo poboljšati", naveo je Tod.

Porodica je na sve načine pokušavala da sakupi novac za njegovo lečenje koje traje već osam godina. Prodavali su imovinu ne bi li medicinska nega konstantno bila pokraj Šumija, koji se proslavio vozeći za ekipu Ferarija.

Ne propustite