Šta je istina o Mihaelu Šumaheru - Njegova porodica ne govori istinu?!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 20.07.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net

Progovorio bliski prijatelj i bivši agent legende Formule 1.

EPA-EFE/OLIVER MULTHAUP
EPA-EFE/OLIVER MULTHAUP

Povezane vesti

Jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1 Mihael Šumaher doživeo je strašnu nesreću na skijanju u Austirji, posle koje je ostao nepomičan u komi sve do dana današnjeg.

Osim najuže porodice, niko nije video Šumahera koji je prikovan za krevet, a upravo njegovi najbliži javnosti daju jedine informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Šumaherov bivši agent i bliski prijatelj Vil Veber ne veruje mnogo njegovoj porodici, optužio ih je da ne govore istinu u vezi zdravstvenog stanja sedmostrukog šampiona sveta u Formuli 1 sa kojim se nije video od nesreće.

"To je teško za mene... Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu i nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sledećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga", izjavio je Veber još 2013. godine.

Devet godina kasnije Veber je rezigniran ponašenjem Šumaherove porodice.

"Od tada samo slušam njihove laži. Posle skoro deset godina od ove strašne nesreće gotovo da nema zvaničnih izjava o njegovom stanju, dok povremeno njegovi bliski prijatelji objave po neku informaciju. Godinama posle nesreće govorio sam sebi da ne mogu da promenim stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kada to pričam", rekao je Veber.

Ostaje da se vidi kako će Šumaherova porodica reagovati na ove optužbe. Podsetimo Mihaelov sin Mik, sada vozi u Formuli 1.

Ne propustite